Мер. ДТП. Журналістка.

14 серпня 2014 о 11:0621972 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер. ДТП. Журналістка.
Вчора у ДТП за участі авто мера Полтави було побито 2 дорогі машини і журналістку.

Мер. ДТП. Журналістка.

За іронією долі, першій на місці події «пощастило» опинитися Людмилі Волошиній, яка працює на видання народного депутата Сергія Капліна, який знаходиться у постійній опозиції до мера Олександра Мамая і не приховує своїх амбіцій очолити Полтаву.

Можливо тому, що журналістка була з недоброзичливого до міської влади видання, можливо тому, що було шкода БМВ і не хотілося «тримати марку», але мер та його перший заступник намагалися «викрутити» з рук Людмили фотоапарат. У скандал втрутилися колеги-журналісти і Людмила відбулася побитими окулярами, дещо понівеченою камерою і бажанням написати заяву в міліцію.

Власне, як журналіст я мушу Людмилу підтримати, засудити мера і заявити, що «На її місці могла бути я!» Тим паче, що я вчора у районі, де сталася аварія була, але «розминулися з ДТП» буквально у півгодини.

Як об’єктивний журналіст я мушу визнати, що Людмилу зовсім не знаю як журналіста. Також я не бачила, як вона поводилася на місці ДТП. Оскільки видання, яке вона представляє, знаходиться у опозиції до міської влади, своїми діями вона цілком могла спровокувати мера на агресію.

Як критичний журналіст я заявляю, що мер Полтави не мав права «псіхонути» бо він таки ж публічна особа, і те, що дозволено якому-небудь дяді Васі, якщо він потрапить у ДТП, Олександру Федоровичу, доки він на посаді, робити негоже. Тим паче, що винуватцем у ДТП визнали іншого водія, який порушив правила руху і врізався у авто міського голови.

А як журналістка і жителька Полтави, яка за Олександра Мамая 4 роки тому голосувала, дозволю собі порадити меру: якщо ти правий, тверезий та ще й мер – то хай собі фотографує журналістка, скільки хоче. Ми, журналісти, як ті кліщі – насмокчемося новин – і відпадемо самі від ранки. Та й битися з журналістом не цікаво – це не Правому сектору надавати (так-так, ми не забули), у журналіста у руках завжди фотоапарат і ми його прикриватимемо собою, підставляючи під удар будь-яку частину тіла, тільки не об’єктив. Тому ввійдіть у наше положення і позуйте журналістам і полтавцям на радість! Не кожного дня мер машину розбиває – дайте людям обговорити цю новину і подивитися фото!

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter