Ода Мамаю, але не про Мамая

8 грудня 2015 о 11:4422571 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ода Мамаю, але не про Мамая
Мамай виграв, бо роздавав цукор. Матковський програв, хоч роздавав аптечки.

Ода Мамаю, але не про Мамая

І не треба зводити усе до битви цукру і аптечок. Полтавці не зовсім тупі. Тут все глибше набагато.

Мамай виграв бо Мамай – то цілісний образ. Чувак собі не зраджує. Ну покатав депутата на капоті, ну вказав нардепу, що у нього на роті... Ну прогуляв судове засідання, ну втік з зали суду, коли його туди привели, ну побив журналістку – це усе Мамай. При цьому діток любить, інвалідів жаліє, з бабушками домовлятися теж уміє, причому досить щиро.

А от пан Матковський – образ, ретельно зібраний політтехнологами з урахуванням усіх потреб виборця. Усі гострі кути згладжені, усі темні плями вичищені до блиску, ореол президентської підтримки над головою – і відсутність прихильності виборця. Бо надто все ідеально, не вистачило перчику, чогось такого, пікантного.

Воно уже пізно писати про феномен Мамая, але насправді мій пост не про нього! І не про Матковського теж.

Не пробуйте догоджати оточуючим. Люди досить невдячні. Будьте собою! Хочеться порвати чоловікові рубашку – уперед! Притиснув тебе до стінки розлючений натовп – 6 годин вистояти – і не здатися. Ніякої логіки, тільки власне «хочу». Інакше – зрадити себе. Тоді перемоги не буде.

П.с. Да-да, Мамай ще автобусні зупинки натикав по місту і у асфальт Полтаву закатав, у нього була перевага))) Але пам’ятаєте Матковський 5 років тому за місцеві кошти у двори рециклери і піскотрусів заводив – не допомогло. Бо не у них справа.

П.п.с. А хто у Мамая політтехнолог?

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter