Чому я не буду голосувати за Юрія Бублика і кандидатів у депутати від партії «Свобода»!!!

3 жовтня 2015 о 10:09192810 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чому я не буду голосувати за Юрія Бублика і кандидатів у депутати від партії «Свобода»!!!
Як відомо, на минулих парламентських виборах полтавці дали мандат довіри двом полтавцям і обрали до Верховної Ради України від Полтави – Юрія Бублика і Сергія Капліна.

У липні цього року (коли ще й «не пахло» виборчою кампанією) я детально дослідив діяльність обох парламентарів, обраних від Полтави, користуючись виключно офіційними даними, взятими на офіційному сайті Верховної Ради України.

У липні мене цікавила відповідь на одне єдине питання: що корисного зробили для Полтави народні депутати України Юрій Бублик і Сергій Каплін?

Проаналізувавши дані, які я отримав на сайті Верховної Ради України, я прийшов до висновку, що обидва нардепи, практично, не займалися Полтавою і не лобіювали інтереси полтавських виборців.

Зараз обидва нардепи від Полтави Юрій Бублик і Сергій Каплін намагатимуться завоювати довіру полтавців, щоб «просунути» свої команди до Полтавської міської ради. При цьому, «свободівець» Юрій Бублик на відміну від Сергія Капліна, вирішив ще й балотуватися на міського голову Полтави.

Зараз, напередодні місцевих виборів, виникають два логічних запитання: навіщо полтавцям мер Юрій Бублик, який маючи мандат народного депутата України, не вирішив жодної глобальної проблеми у Полтаві?.. Чи буде користь для полтавців від депутатів, обраних від партії «Свобода»?..


Для тих, хто не прочитав свого часу мою вищезгадану статтю, пропоную прочитати її у моєму блозі на сайті «Коло». Стаття складається з трьох частин:

“Наші нардепи”: про все, крім власних виборцівhttp://kolo.poltava.ua/blog-tarastokar/nashi-nardepi-pro-vse-krim-vlasnih-vibortsiv-26925.html

“Наші нардепи”: про все, крім власних виборців – 2http://kolo.poltava.ua/blog-tarastokar/nashi-nardepi-pro-vse-krim-vlasnih-vibortsiv-2-27049.html

“Наші нардепи”: про все, крім власних виборців – 3http://kolo.poltava.ua/blog-tarastokar/nashi-nardepi-pro-vse-krim-vlasnih-vibortsiv-3-27137.html