Закликаю всіх майбутніх кандидатів зосередитися на допомозі лікарням Полтави

25 серпня 2015 о 12:061230 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Закликаю всіх майбутніх кандидатів зосередитися на допомозі лікарням Полтави
Від імені громадської організації “Наша Полтава” звертаюся до всіх майбутніх кандидатів у мери Полтави та кандидатів у депутати до міської та районних рад Полтави зосередити всю свою благодійну допомогу лікарняним закладам Полтави.

На мою думку, всі без виключення лікарні Полтави потребують суттєвого оновлення матеріально-технічної бази. Коштів, які виділяються на лікарні нашого міста з різних бюджетів катастрофічно, не вистачає.

За інформацією громадської організації “Наша Полтава”, у багатьох лікарнях Полтави, станом на сьогодні, значна частина медичного обладнання знаходиться у несправному стані. А коштів на їх ремонт немає, або не вистачає.

Крім того, ряд приміщень у лікарнях потребує капітального і косметичного ремонтів, починаючи від палат для пацієнтів і приміщень для медичного персоналу і закінчуючи заміною сантехніки у туалетних кімнатах.

Я твердо переконаний, що допомога лікарням Полтави від майбутніх кандидатів не тільки зробить велику користь для мешканців нашого міста, а й стане найкращим підтвердженням того, що майбутні кандидати будуть реально опікуватися мешканцями нашого міста, у разі перемоги на цьогорічних місцевих виборах.