Гурт «Кожаний олень»: Всі наші пісні про любов

Дозвілля
Дар 039 я Розумняк21 квітня 2014 о 16:154213 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гурт «Кожаний олень»: Всі наші пісні про любов
У рамках туру "БЛУД'Н'СРАМ" виступив сімферопольський ска-панк-гурт та презентував нову пластинку "Снегири и Суперклей".

Гурт «Кожаный олень»: Всі наші пісні про любов"Дєрмонтіновий олєнь"

Вони називають себе «Дєрмонтиновий лось» і з 1998 року «грають у слоника». Вони давно не були у Полтаві й змусили її сумувати. Вони приїхали напередодні Великодня аби зіграти «православний фітнес-панк» для своїх прихильників і в жодному разі не намагалися задіти почуття віруючих. Вони несуть любов у маси. Вони – ансамбль «песні і пляскі» ВІА «Кожаний олєнь»!

Безглуздо говорити про оригінальність «Колєнів» (скорочена назва) – хуліганські тексти із гострою сатирою, несподівано смішна розв'язка пісень та легка драйвова музика. Цей коктейль змушує зал вибухати емоціями: танцювати до повного згорання підошов на кедах, слемитися до міцних обіймів, співати і скандувати гасла до хрипоти.

Розігрівали публіку відомі полтавські панки "CUXAPN23". Вони зіграли свій новий міні-альбом «Жизнь в очередях» та декілька хітів, тим самим наче нагадуючи, що полтавський панк живий, здоровий і нікуди діватися не збирається.

Коли публіка вже завелася у повну силу, на сцену вийшли легенди української панк-сцени. Широковідомий у вузьких колах гурт «Кожаный олень» особливо з публікою не панькався, півгодинних «байок» не роказував, відпочивати не давав. Тільки порадив дівчаткам не встрявати у штовханину:

- Девочки, берегите свои сисюльки.

Концерти «Коленів» завжди проходять гамірно і людно, нікому нудьгувати не доводиться. Тому підбадьорювання публіки були майже марними – всі, кому було не цікаво, пішов ще на початку виступу.

Вокаліст Андрій «Zam» Замотайлов признався, що коли роз’їжджали із країни в країну, підхвалити болячку, тому концерт співатимуть на «сіплом». Та помітно цього не було. Зі сцени пролунали «8 марта», «Реактивный самолет», «Зина», «Снегири и суперклей», «la mineto manifesto», «Точка G», «Томагавки», «Афанасий», «Бородачи» - загалом 25 пісень. Концерт здавався нескінченним, але від цього глядачам було тільки краще.

Не обійшлося на концерті й без політики. Патріотичні гасла лунали із періодичністю в декілька пісень. «Злим тихим словом» публіка згадувала російського президента та скандувала «Крим – Україна». Артисти самі зізналися, що приїхали із окупованих територій. Згадали і про півострів:

- Хто був в Криму? Всі були в Криму. За*бісь. Приїжджайте ще. Не сс*те! Це все Путін! У нас є печерні міста. Є червона печера. Побувайте у Мангупі!

Короткі веселі представлення пісень тільки запалювали публіку.

- Майже всі наші пісні про любов. Любов – головна нитка нашої творчості, - зазначили артиси.

Гурт похвалив полтавських бородачів, яких у залі виявилось чимало. Особливо виділили хлопця у бейсболці із густою рудою бородою. Для всіх хазяїнів рослиності на обличчі зіграли пісню «Бородачі-силачі».

Апогеем стала пісня «Снегири и суперклей». Вона ж - центральна у новому альбомі:

- Важко існувати гурту і стати популярним без меседжа – посила. Увесь сенс наших пісень ми помістили саме в цю композицію. Щоб її зрозуміти, для початку потрібно «упоротися».

Публіка вимагала хіта «всіх часів і народів» - пісню «ОРЗ»:

- Ми не граємо пісню «ОРЗ», вона не достатньо православна, - відмовив гурт, а потім таки зіграли її.

«Кожані олені» поставили усім завдання – шукати точки доступа до Зджи технологій або просто точки Джи:

- Головне шукати і не здаватися. Щупати, щупати і шукати!

Отак весело, у «блуді і срамі», проходив полтавський виступ «Кожаных оленей». При цьому, жодна дівчина не постраждала.

/span

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter