Полтавський гурт «Сен-Тропе» переміг у хіт-параді Майкла Щура (ВІДЕО)

Дозвілля
1 квітня 2015 о 18:466714 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський гурт «Сен-Тропе» переміг у хіт-параді Майкла Щура (ВІДЕО)
У хіт-параді відомого ведучого кліп на пісню «Стасі» посів перше місце.

Полтавський гурт «Сен-Тропе» переміг у хіт-параді Майкла ЩураГурт Сен-Тропе. Фото із соцмережі

Полтавська команда «Сен-Тропе» обійшла популярні в Україні музичні гурти і опинилися на першому місці «Абсолютно суб’єктивного хіт-параду» Майкла Щура.

31 березня на сторінці «Facebook», найвідомішого українського відеоблогера Майкла Щура (Романа Вінтоніва) з’явилася його рубрика «Абсолютно суб’єктивний хіт-парад». В ній поміж інших музикантів (відомі українські гурти «Vivienne Mort», «iamyou», «Один в каное» тощо) опинилися і хлопці із команди «Сен-Тропе». Але просто участю полтавці не обмежились: блогер визнав їх кліп з промовистою назвою «Стасі» №1 хіт-параду.

Щур прокоментувавши перемогу хлопців короткою, але змістовною фразою: «Тут нема що писати – треба слухати пісню!».

Гурт «Сен-Тропе», учасниками якого є Женько із Кобеляків та Дімон із Опішні (полтавські КВН-щики Євген Кулик та Дмитро Гайдук), став інтернет-відкриттям в 2014 році. Хлопці з’являються в ефірі Громадського Телебачення, дискутуючи з Романом Скрипіним про полтавську говірку, виступають на найбільших концертних майданчиках Полтави, а їх кліпи набирають по 100000 переглядів на Youtube. У своїх піснях і, відповідно, кліпах учасники гурту висміюють таку актуальну, і таку болючу для нашого міста тему «биків», використовуючи добре знаний кожному полтавцю суржик і музику відомих реп-виконавців (50 сent, Busta Rhymes, Gorillaz). («…Встрітив пацана в сандалях на босу ногу. Ну де ти таке бачив? Ох і бик, їй богу…»).

«Женько» (Євген Кулик) коментує перемогу гурту наступним чином:

– Дуже приятно, шо ми зайняли перве місто. Я так радувався, шо чуть не перекинув відро з молоком на гусей.

Тож, бажаємо хлопцям наснаги та підкорення наступних висот.

Довідка: «Абсолютно суб’єктивний хіт-парад» Майкл Щур почав вести 3 березня 2015 року. Сам блоґер каже про це так: «Музичні відео розміщуютсі у моїм хіт-параді за таким принципом: «Коли я дивлюсі музичне вдіо, то в різні моменти це відіо мені робит добре. Всередині якось так стає гарно. Від того, що я чую круте. Від того, що я чую те, що не чув. Від того, що я чую щось нове. І я просто ставлю плюсики. А інколи і мінусики. А потім то всьо зводжу докупи».

Денис Старостін, незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus»

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter