Прапор, який зняли з монументу Слави в Полтаві, відправили на передову

Дозвілля
Ольга Матвієнко31 серпня 2015 о 15:171549 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прапор, який зняли з монументу Слави в Полтаві, відправили на передову
Разом із прапором на Схід передали банери із патріотичними гаслами.

Прапор та банери, які деякий час прикрашали монумент Слави в Полтаві, відправили в Донецьку область в один із підрозділів 81 бригади Збройних сил України.

Прапор, який зняли з монументу Слави в Полтаві, відправили на передовуФото зроблене в Донецькій області

Про це повідомили у листі, який надійшов на редакційну пошту газети «Коло».

– Прапор і банери – ті, що деякий час знаходились на пам`ятнику Слави у Полтаві (один з банерів – світліший, він був розташований на східній стороні колони, тому більше вигорів). Можливо, ці символи принесуть більше користі та будуть доречними там, на передовій, де вони однозначно сприймаються позитивно. Після подій у Мукачевому до Правого Сектору ставлення неоднозначне, тому його прапор передано одному з адекватних членів цієї організації (не з полтавського осередку), – написали в листі.

Прапор, який зняли з монументу Слави в Полтаві, відправили на передову

Нагадаємо, що минулого тижня у Полтаві піднявся шквал критики після того, як 27 серпня з пам’ятника Слави зникли прапори – синьо-жовтий та червоно-чорний. Уже наступного дня прапори знову вивісили.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter