У Гребінці вперше відбудеться обласний музичний фестиваль «Мистецька осінь»

Дозвілля
Наталія Сіробаб12 вересня 2016 о 15:011021 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Гребінці вперше відбудеться обласний музичний фестиваль «Мистецька осінь»
Мотоклуб LINCOLN MC започатковує щорічний творчий фестиваль.

У Гребінці вперше відбудеться обласний музичний фестиваль «Мистецька осінь»У Гребінці вперше відбудеться обласний музичний фестиваль «Мистецька осінь», фото з сайту grebenka.com

1 жовтня в місті Гребінка пройде обласний творчий фестиваль «Мистецька осінь», йдеться на офіційному сайті міста. Це буде пілотний проект, який щороку вдосконалюватиметься і змінюватиме формат.

Організатори заходу мають на меті відкрити нові таланти, популяризувати українську сучасну та фольклорну творчість, надбання інших народів, обмінюватися досвідом діяльності композиторів, поетів, музичних керівників, продюсерів та молодих виконавців, підтримати молодь.

Захід із лозунгом «Мотоклуб «Лінкольн»: свобода бути собою» проводять для тих, хто ламає стереотипи, є стильним і цікавим, неординарним і виділяється своїми поглядами й ставленням до творчості.

Організатори арт-фестивалю Мотоклуб LINCOLN MC та відділ культури та архівної справи Гребінківської РДА досягли низки домовленостей щодо проведення заходу.

Як зазначив Президент мотоклубу LINCOLN MC Віктор Царь Памір:

– Наш край є творчим, співочим, напрочуд талановитим, тому має право на власний мистецький фестиваль. Наш мотоклуб веде серйозну громадську роботу, ми співпрацюємо з різними службами, людьми, інстанціями, організаціями, прагнемо докласти максимум зусиль для реалізації проектів найрізноманітніших напрямків. Ми живемо в цьому соціумі, тому маємо бажання і можливість бути корисними людям.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter