У корпусному саду у Полтаві заквітла декоративна вишня (ФОТО)

Дозвілля
Ольга Матвієнко26 квітня 2015 о 12:4444622 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У корпусному саду у Полтаві заквітла декоративна вишня (ФОТО)
Полтава вкрилася квітом.

Близько двох тижнів тому прихід весни в місто ознаменували абрикоси білосніжним квітом. Тепер чи не в кожному дворі Полтави, у парках та садах квітнуть різноманітні дерева.

У корпусному саду у Полтавы заквітла декоративна вишня (ФОТО)Вишня із рожевими квітами і червоним листям цвіте в корпусному парку. Фото Ольги Матвієнко

У корпусному парку вкрилася рожевим цвітом декоративна вишня. Найбільше дерево росте біля виходу із переходу «Злато місто», ще кілька – в алеї, яка веде до педагогічного університету і виходить на вулицю Чорновола. Це дерево важко сплутати з іншими, адже його квіти рожевого кольору, а листя – темно-червоне.

Рясно всипана Полтава кущами форзиції. Жовті квіти виділяються яскравою плямою на тлі весняної зелені.

У корпусному саду у Полтавы заквітла декоративна вишня (ФОТО)Форзиція - кущ із рясним жовтим цвітом. Фото Ольги Матвієнко

Під ногами скрізь зелено-жовті килими калюжниці.

В аграрній академії продовжує цвісти магнолія кобус. Найбільше дерево знаходиться зліва від головного корпусу (за пам’ятником свині повернути наліво). Воно вже почало опадати. Ще два дерева ростуть в алеї біля пташників, ще одне – у загородці із птахами ліворуч від цієї алеї.

У корпусному саду у Полтавы заквітла декоративна вишня (ФОТО)Магнолія кобус цвіте у парку аргарної академії. Фото Ольги Матвієнко

Тут же, на території аграрної академії, вже викинув бутони величезний кущ деревовидного пеона.

Незабаром у Полтаві нова хвиля цвітіння – каштани вже стоять зі свічками, готовими вибухнути білими квітами. Крім того, саме зараз на клумбах розкрилися тюльпани, нарциси й гіацинти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter