У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти дитбудинку-інтернату у Зінькові

Дозвілля
Дар 039 я Розумняк25 травня 2014 о 14:253006 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти  дитбудинку-інтернату у Зінькові
У "Villa Крокодила" пройшов концерт "Врятуємо життя разом", організований Всеукраїнським благодійним фондом допомоги та розвитку "HelpGroup" .

У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти дитячому будинку-інтернату у Зінькові"Потому, что я Бэтмеееен.... ", - співали MMDance у підтримку дітей-сиріт із Зінькова

"HelpGroup" – молодий фонд, який був створений після тривалої боротьби за життя Марії Говорової її друзями. Організація взяла шефство над Зіньківським дитячим будинком-інтернатом. Кошти, отримані від продажу квитків на концерт "Врятуємо життя разом" підуть на купівлю пральної машини та сушилки у інтернат.

Перед концертом зірки влаштували прес -конференцію, де поділилися своїми думками про благодійність. Про це читайте на «Коло» згодом.

Чимало полтавців прийшло послухати молодих поп-виконавців. Та звісно, благодійні концерти рідко проходять із аншлагом.

Перед виступами директор Зіньківського інтернату Марина Приступа розчулила всіх промовою:

- Ми вважаємо фонд не тільки нашими шефами, а й друзями. Так думаємо і ми, і наші діти. Їх 135 чоловік. Всі, хто сьогодні прийшов на концерт – віддав частину душі хворим, знедоленим, одиноким дітям.

У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти дитячому будинку-інтернату у ЗіньковіКартини, намальовані дітьми із вадами зору тепер висітимуть у фонді та будинку-інтернаті

Лауреат премії «Гордість країни» у номінації «Почуття обов’язку» Іван Літвинов із Харкова долучився до справи фонду. Він пояснив полтавцям, що допомагати потрібно саме нужденним. Також подарував і фонду, й інтернату картини, намальовані дітьми із вадами зору.

У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти дитячому будинку-інтернату у ЗіньковіРената Штіфель, фіналістка Національного відбору Євробачення 2012Першою співала Рената Штіфель, фіналістка національного відбору Євробачення 2012. Не дивлячись на чарівний голос та енергію, яку випромінювала Рената, публіка реагувала стримано. Дівчина заспівала декілька пісень, серед яких відомі «Душа» та «Малая». Також присвятила композицію «Любовь длинною в жизнь» тим, хто в останні дні боровся за майбутнє дітей та онуків.

Полтавський гурт London Hill вийшов на сцену із закликом «перетворити танцпол у танцпол» та творити частіше добро. Вони виконали декілька пісень із власного репертуару. Серед них «Cтекло» та дебютна «В тебе»

У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти дитячому будинку-інтернату у ЗіньковіПолтавці London Hill представили нову пісню "В тебе"

Так як контингент був в основному дорослий – люди довго розкачувались. Ситуацію змінив Володимир Борисенко. Коли брати вийшли на сцену, він пішов по залу і буквально витягував усіх на танцпол.

Одну із своїх відомих пісень Саша Борисенко прокоментував так:

- Всі чоловіки згодяться із нами. Дівчата, ми не завжди вас розуміємо. А частіше, взагалі не розуміємо! І єдине питання, що ми можемо спитати: «Ну що ти хочеш від мене?».

Також прозвучали «Комета» та «Я просто счастлив». Артисти закликали посміхатися, адже це допомагає жити.

У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти дитячому будинку-інтернату у ЗіньковіБрати Борисенки буквально витягували за руки усіх на танцпол

Владислав Ситник, фіналіст «Голосу країни», на жаль, не зміг приїхати. Організатори пояснили, що співак захворів.

На «закуску» заспівали MMDANCE, відомі своїм хітом «Прикольная». Не було у залі людей, які б не співали «Потому, что я Бэтмэн….», особливо якщо сам Бетмен на сцені грає на баяні. «Лучший день», «Суббота» та інші веселі композиції – лише невелика подяка людям, що прийшли на концерт зради підтримки дітей-інвалідів від колективу.

У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти дитячому будинку-інтернату у ЗіньковіНебайдужий до Бетмена полтавець вирішив витанцьовувати прямісінько на сцені - артисти не відмовили

Благодійні концерти – не рідкість у Полтаві, але одна справа допомагати друзям, інша – дітям-сиротам, життя яких зовсім не схоже на наше. Сподіватимемося, полтавці ще не раз відгукнуться на заходи фонду, адже допомагати тим, хто дійсно цього потребує – велика справа.

У Полтаві Брати Борисенки, Renata, гурт London Hill та MMDance заспівали, щоб допомогти дитячому будинку-інтернату у ЗіньковіАншлагу не було, адже благодійність - справа не кожному по силам