Полтавці із файєр-шоу та пінною дискотекою відсвяткували Івана Купала (ФОТО)

Дозвілля
Костянтин Корягін7 липня 2015 о 17:372434 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці із файєр-шоу та пінною дискотекою відсвяткували Івана Купала (ФОТО)
В ніч з 6 на 7 липня в Україні відзначають традиційне свято Івана Купала.

У Полтаві Свято Івана Купала перетворилось на чергову піар акцію

Цього року, за ініціативи міського голови Олександра Мамая, полтавці мали можливість провести купальський вечір на третьому пляжі Октябрського району. Для них міська влада підготувала різнопланову розважальну програму.

Аби гості дійства точно знали, хто підготував їм такий «розкішний» подарунок, усім присутнім активно роздавали флаєри і кульки з символікою партії очільника Полтави. Адже нагадаймо, святкування Купала у Полтаві щорічно проходить на третьому пляжі, проте за державний кошт. Попри це, цього року гуляння полтавців, за власний кошт оплатив Олександр Федорович.

Сам вечір розподілили на частини. Уже із 17.00 на сцені, яку збудували прямо на пляжі, лунали пісні у виконанні народних колективів та показували театральні постановки. На малечу чекали інтерактивні ігри з аніматорами, майстер-класи, безкоштовні батути, морозиво та солодка вата.

У Полтаві Свято Івана Купала перетворилось на чергову піар акцію

Аудиторію дорослу ж забавляли різними конкурсами, а близько 20.00, коли гуляння саме набирало обертів, чатували кулішем.

Кульмінацією свята стало театральне дійство, присвячене історії свята Купала, fire-шоу та традиційне стрибання через вогнище. Завершенням свята стала пінна дискотека до ранку.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter