У Полтаві відбувся парад колясок, про який мало знали (ФОТО)

Дозвілля
5 липня 2015 о 20:133167 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбувся парад колясок, про який мало знали (ФОТО)
​Сьогодні в Сонячному парку Полтави відбувся парад колясок.

Але про нього мало хто знав, тож і дійство було не надто чисельним. Люди проходили з дітьми повз парк і, зацікавлені музикою, яскравими атрибутами свята, кульками і аніматорами, заходили хоча б поглянути, що там діється.

У Полтаві відбувся парад колясок, про який мало знали (ФОТО)До параду батьки перетворили коляски на вигадливі композиції. Фото Ніни Король

Кілька мам зізнались, що не чули про свято, інакше б прибрали і свої коляски та малят до параду. Ми випадково дізнались про дійство, коли побачила біля ЦУМу родину з коляскою і двома маленькими кухарями. А ще коляска була так прикрашена, що не лишала байдужих. А потім у той же бік від ЦУМу проїхала ще одна коляска-велосипед. Мама дівчинки розповіла, що дитина сидить в поролоні: то так званий сир, а композиція називається «Мишка в сирі». Але Мишку ще будуть вдягати на місці.

Найбільше емоцій і поціновувачів зібрали родини, де коляска була домівкою Карлсона, котрий живе на даху. Полтавці прийшли з собакою і він теж був частиною знімків на пам’ять. А ще маленькі кухарі – вони привертали увагу ще до початку свята. Загалом дітям було цікаво пофотографуватись з героями мультиків, побувати на дегустації сирів та каш, нарешті подихати прохолодою біля працюючого фонтану.

Ніна Король

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter