Женя Галич на "Квартирнику": "У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!"

Дозвілля
Дар 039 я Розумняк1 серпня 2014 о 09:057546 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Женя Галич на "Квартирнику": "У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!"
У Полтаві соліст O.Torvald відіграв перший «Квартирник» у рамках акустичного туру Україною.

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!Євген впевнений, що "Квартирник" - це перш за все "відверта розмова".

«Квартирник» проходив за сценарієм «питання-відповідь» та пісні на замовлення. Із залу передавали записки. Артист старався жодну не оминути увагою.

Перш за все, артист поділився новинами гурту. Творчі літні канікули у O.Torvald розпочалися із зміни лейблу. Тепер вони у великій «Бумбокс family» під лейблом «Музика для мас». Ціле літо гурт працює над новим альбомом, який буде представлений на широкий загал уже восени. А у грудні O.Torvald обіцяє об’їздити Україну у спільному турі на честь 10-ліття гурту Бумбокс.

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!Середній вік присутніх - від 14 до 21 року. Про це Женя неодноразово нагадував під час концерту.

Неформальне спілкування із залом передбачає крайньої відвертості. Особливо вдома, де не вигадаєш собі суперісторію. Де друзі знають її краще за тебе. Женя як завжди був щирим, простим і безпосереднім. Зважаючи лише на вік глядачів, старався тримати дистанції.

Склалося враження, тема віку прихильників гурту є дещо болючою для Галича. Як і на повноцінних концертах, так і на тісних зустрічах він невпинно нагадує про своє 30-річчя та кепкує над "дітьми", що стрибають під сценою. Як «досвідчений і бувалий», він ніби відчуває за собою всю відповідальність у вихованні 14-18 літніх фанів гурту.

- Я буду готувати вас до життя, - впевнено заявив він. Тому на правах старшого брата радив учасникам квартирнику у їх нелегких романтичних справах із рубрики «Эти занимательные истории».

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!Питання солісту писали на клаптиках паперу, стікерах та серветках.

Серед різноманітних питань, які на жаль не вирізнялися особливою оригінальністю, можна було почути і жалісливі історії про особисте, і всілякі дурниці, і навіть інтимні питання. Відверто дратували артиста записки типу "Чому гурт має таку назву?".

Загалом, теревенили про все на світі: про славу, вигоду популярності та молодості, про смішні історії, пов’язані із роботою та перше кохання, про сім’ю та гурт «Круті педалі», який колись був дебютував соліст.

Не забули і про барабанщика. На питання, чому він не говорить і які дівчата йому подобається, Саша Солоха відповів скромно «Я просто Дженні, я мовчу» .

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!Барабанщик Олександр Солоха підігрував то на перкусії, то на гітарі.

Не оминули і політику. Женя радикально висловився з приводу ситуації на сході та заяв, що не час ходити по концертах.

- Не час? А чому не час? Давайте всі сидіти вдома, читати в Інтернеті найгидкіші новини! Ніхто навіть не знає, чи правдиві вони! Для мене важливіше грати на концерті, спілкуватися з вами – близькими та рідними, просто прихильниками – бо я не знаю, як насправді все там відбувається. Може із вас хтось знає? Я точно знаю, що я не довіряю нікому, особливо ЗМІ. Це якісь інші ігри. Погано, що все це відбувається, але круто, що ми змогли тут зібратися і спілкуватися на ці теми. Поки ми ще вільні, - емоційно пояснив соліст та додав:

- У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою.

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!Вино - незмінний атрибут відвертих розмов зірки із фанатами.

На прохання зіграти пару рядків попсової пісеньки, із-під струн вилетіли легендарні "Руки Вверх". До речі, викарбувані у пам'яті ностальгічні рядки "любишь ты Алешку більше, чем меня" співали абсолютно всі. На що Женя здивовано: «Я впевнений був, що всі мовчатимуть». Він зауважив, що гурт розпався раніше, ніж народилися присутні у залі. І знову ці жарти про вік! Також зазвучав «С.К.А.Й» та 5'nizza. Що наштовхує на думки, що Галич універсальний співак – може бути і регі-, і рок-, і поп-співаком.

Тема полтавської юності Галича проходила червоною ниткою через усю розмову із публікою. Особливо його школи та становлення як співака. Деякі спогади:

- Я не панк. Мені завжди про це казали мої друзі із «Крутих педалів». Вони казали: «Ти не нефор». Це вважалось образливим. І завжди, коли я повторював, що буду займатися музикою поки не здохну, вони сміялися мені в обличчя. Але тепер сміюся я.

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!Танців не було - квартирник передбачає дуже тісну атмосферу спілкування

Із власних композицій звучали тільки хіти: «Не вона», «Бий», «Віскі і шоколад», «Лише у моїх снах», «Почуття», «I love you», «Мій друг», «Без тебе», «Не залишай», «В тобі», «Це ти» та інші. Потішили і нещодавнім трибьютом Ляпіса Трубецкого на пісню "Сочі".

Двом щасливцям випала можливість зіграти із артистом на одній сцені. Женя із радістю виконав пісні із Андрієм та Артуром.

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!

Яскравою фінальною крапкою стало виконання двох нових пісень «Немного пошло о любви» російською та українською «Моя історія» , які плавно перейшли у куплет та приспів гурту «Гражданская оборона» - «Все идет по плану». Доводячи, що "нефор" у Галичі не помер.

Такі Квартирники зараз вкрай потрібні для молоді, яка хоч і не до кінця сприймає сумні події, та все ж притиснута реаліями сьогодення. Важливо уміти попри все насолоджуватися своєю юністю, адже життя виходить далеко за рамки телевізора та стрічок новин.

- Будьте собою, та не дайте себе надурити! – побажав Женя своїм фанатам на прощання.

Женя Галич на «Квартирнику»: У дупу брехню. Будьте чесними навіть із самими собою!Після виступу - традиційні автографи та фотографії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter