Держслужбовцям видаватимуть матеріальну допомогу – ще одну зарплату

Гроші
Юлія Обелець11 серпня 2016 о 10:431290 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Держслужбовцям видаватимуть матеріальну допомогу – ще одну зарплату
Кожен український держслужбовець може претендувати раз на рік на матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань.

Держслужбовцям видватимуть метеріальну допомогу – ще одну зарплатуДержслужбовцям видватимуть метеріальну допомогу. Фото – www.versii.if.ua

Рішення про виділення допомоги прийматимуть керівники держструктур на місцях. Її виплачуватимуть у розмірі середньомісячної заробітної плати працівника.

Такий документ ухвалив уряд, передає ТСН.

– Рішення про надання цієї допомоги державним службовцям приймається керівником державної служби у державному органі. Рішення про надання керівнику державної служби у державному органі та його заступникам матеріальної допомоги приймається керівником відповідного державного органу за погодженням з відповідним державним органом вищого рівня (у разі наявності такого органу). Реалізація акта проводитиметься в межах затвердженого фонду оплати праці відповідних державних органів, – уточнили у відомстві.

Читайте також – Мінімальні пенсію та зарплату планують підвищити раніше грудня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter