Донька Мамая отримала більше восьми соток землі у Полтаві

Влада
Ольга Матвієнко30 серпня 2016 о 15:421111 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Донька Мамая отримала більше восьми соток землі у Полтаві
​Водночас у Київському районі міста більше 600 заявок на земельні ділянки від учасників АТО.

Донька Мамая отримала більше восьми соток землі у ПолтавіФото – lb.ua

На сесії Київської районної в м. Полтава ради депутати погодили виділення землі доньці очільника Полтави Олександра Мамая, інформує УНН-Центр.

Так, депутати погодили видачу дозволу на розробку проекту землекористування на території близько 8,5 соток для дочки міського голови Полтави Олександра Мамая – Наталії Мамай-Кириченко.

Це рішення депутати розглядали вже не вперше. На минулій сесії, 25 серпня, рішення про надання дозволу на користування земельною ділянкою не підтримала більшість депутатів.

Сьогодні ж на позачерговій 30-й сесії рішення набрало необхідну кількість голосів, незважаючи на протести активістів та учасників АТО. Останні підкреслили, що в Київському районі Полтави на отримання земельних ділянок подали заявки більше 600 учасників бойових дій на сході України. Зокрема, і сім’ї загиблих, які мають право на позачергове отримання землі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter