Інспекція з благоустрою огляне місце минулорічної пожежі на Центральному ринку

Влада
Юлія Обелець23 квітня 2014 о 10:211790 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Інспекція з благоустрою огляне місце минулорічної пожежі на Центральному ринку
Редакція «Коло» звернулась в інспекцію з благоустрою щодо ситуації зі сміттям після пожежі на Центральному ринку Полтави.

Інспекція з благоустрою огляне місце минулорічної пожежі на Центральному ринку

В інспекції нам пояснили, вони несуть відповідальність за територію, яка належить полтавській громаді. А вигорілі магазини – це приватна власність. Проте, згідно законодавству, після відповідних висновків і актів (де вказано, що встановлено якісь порушення) таких держустанов як СЕС, УДСНС чи екологічна інспекція – посприяти у вирішенні проблеми може й інспекція з благоустрою. При цьому наголосили, такий вплив матиме характер рекомендації.

Зробити звернення можуть і самі жителі Полтави. Проте, зі слів працівників інспекції, цього року скарг щодо вулиці Новобазарна не надходило. Тож запит зробила редакція.

– Якщо ви маєте скаргу від мешканців, ви її до нас направте. Ми розглянемо – і надішлемо потім відповідь, – зауважив Ігор Рябко, завідувач сектором архітектурно-будівельного контролю Інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста Полтави.

Сьогодні, 23 квітня, діловод установи зафіксував наш запит. Пояснив, що на територію вийде відповідний інспектор і подивиться на ситуацію. Про результати походу редакцію повідомлять офіційним листом-відповіддю (упродовж 30 днів).

Документ ми обіцяємо опублікувати на сайті.

Нагадаємо, читач «Кола» надіслав до редакції фотознімки з вулиці Новобазарна, де розташовуються згорілі магазини після двох масштабних пожеж у 2013 році. Чоловік обурений, оскільки минув майже рік, а післяпожежне сміття так ніхто і не вивіз.

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter