Іван Корсун відтепер лише виконує обов’язки начальника УМВС Полтавської області

Влада
Ольга Матвієнко31 березня 2014 о 12:562247 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Іван Корсун відтепер лише виконує обов’язки начальника УМВС Полтавської області
Народний депутат Юрій Бублик розповів про результати зустрічі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Іван Корсун відтепер лише виконує обов’язки начальника УМВС Полтавської областіІван Корсун

Після напруженого спілкування полтавської громади з головним міліціонером області Іваном Корсуном на Народному віче 23 березня, народний депутат Юрій Бублик зустрівся з Арсеном Аваковим. Під час зустрічі обговорили очільника обласної міліції.

– Міністр мені сказав, що на сьогодні у західних областях оголошений конкурс на заміщення вакантних посад керівника УМВС області. З 22 березня Іван Корсун уже не є начальником УМВС у Полтавській області, а є виконуючим обов’язки. Такий самий конкурс буде проведений і по Полтаві. Для цього всі адекватні міліціонери, які мають досвід роботи, відповідні знання подавати заявки. Усі вимоги до кандидатів викладені на сайті УМВС, – розповів Юрій Бублик на віче 30 березня.

Кожну кандидатуру, за словами народного депутата, розглядатимуть та затверджуватимуть на Народному віче.

Ні на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ, ні на офіційному сайті УМВС в Полтавській області поки що немає інформації щодо вакансії на посаду начальника полтавського обласного управління.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter