Міненерго забракувало усіх кандидатів на керівника Полтавського управління геофізичних робіт

Влада
Таня Цирульник1 квітня 2016 о 13:271486 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міненерго забракувало усіх кандидатів на керівника Полтавського управління геофізичних робіт
8 претендентів на посадку керівника полтавського державного підприємства міністерська конкурсна комісія визнала «такими, що не забезпечують належну ефективність управлінням підприємством».

Міненерго забракувало усіх кандидатів на керівника Полтавського управління геофізичних робіт

Нагадаємо, що скандал з призначенням керівника державним підприємством почався 25 січня цього року. Радіо Свобода та «Українська Правда» розмістили публікації про те, що новопризначений виконуючий обов’язки Володимир Гладун – колишній регіонал і знаходиться під слідством. Особливий наголос робили на тому, що до нього цю посаду обіймав Владислав Левінський, майданівець, відомий тим, що годував учасників майдану безкоштовними галушками. Пізніше виявилось, що регіональне минуле Володимиру Гладуну приписали, а правоохоронні органи проводять перевірку діяльності на посаді не тільки начеб-то «регіонала» Гладуна, а й «майданівця» Левінського.

Внаслідок скандалу міністр Демчишин відсторонив від посади начеб-то регіонала Гладуна. За іронією долі, виконуючим обов’язки призначили справжнього регіонала Михайла Яворського, який був депутатом Красноградської районної ради Харківської області минулого скликання з 31.10.2010 до 25.10.2015 від Партії Регіонів.

Було оголошено новий конкурс на вакансію керівника Полтавського управління геофізичних робіт, який 29 березня врешті-решт завершився відстороненням усіх претендентів.

Наразі керувати підприємством продовжує регіонал Михайло Яворський. Центральні ЗМІ цим фактом не обурюються.

До теми: Ціна на газ: вгору чи вниз?