Мобілізовані отримуватимуть таку ж зарплатню, як і контрактники - постанова

Влада
Юлія Обелець22 квітня 2014 о 17:071964 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мобілізовані отримуватимуть таку ж зарплатню, як і контрактники - постанова
Військовослужбовці, мобілізовані до української армії, отримуватимуть таку ж платню, як і ті, хто хто служить за контрактом.

Мобілізовані отримуватимуть таку ж зарплатню, як і контрактники - постановаФото ua.112.ua

Відповідну постанову Кабміну (№111 від 9 квітня) підписав голова уряду Арсеній Яценюк, – пише Українська правда.

– Установити, що з 18 березня 2014 року військовослужбовцям, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, грошове забезпечення виплачується в порядку та розмірах, установлених для осіб офіцерського складу, осіб рядового сержантського та старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом, - йдеться в документі.

Як відомо, 17 березня Верховна Рада затвердила указ в. о. президента Олександра Турчинова про часткову мобілізацію. Секретар РНБО Андрій Парубій підкреслив, що часткова мобілізація залучить 20 тисяч людей до збройних сил та 20 тисяч бійців до Національної гвардії.

Як повідомляють ЗМІ, станом на 2 квітня в армію мобілізували 19 тис. осіб.

Нагадаємо, раніше заступник міністра оборони Петро Мехед заявив, що українські військовослужбовці, які попали під часткову мобілізацію, отримуватимуть більше 2 тисяч гривень. Розмір грошової допомоги може відрізнятися залежно від звання і посади.

До речі, полтавським військовим до Великодня на зібрані благодійниками кошти придбали подарунки

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter