Набір в армію за контрактом: Полтавщина трохи відстає від плану

Влада
Андрій Іванов8 серпня 2016 о 13:511019 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Набір в армію за контрактом: Полтавщина трохи відстає від плану
С початку 2016 у Полтавській області направили для укладання контракту 989 чоловік, це трохи більше 75 відсотків від того, що запланували.

С початку 2016 у Полтавській області направили для укладання контракту 989 чоловік, це трохи більше 75 відсотків від того, що запланували. Про це, під час апаратної наради, повідомив полковник Дмитро Губський, військовий комісар Полтавського обласного війсДмитро Губський. Фото unn.ua

Про це, під час апаратної наради, повідомив полковник Дмитро Губський, військовий комісар Полтавського обласного військового комісаріату.

Серед лідерів за виконанням плану Полтавський, Чутівський, Диканський район, також Полтава, Козельщинський, Шишацький та Решетилівський райони. Решта не виконали план по контрактникам у першому півріччі. Найгірше за всіх справи, у Великобагачанському та Семенівському районах та місті Лубни.

Орієнтовне планове завдання на друге півріччя 2016 року становить 1200 чоловік. За словами комісара, майже усюди по області помітні позитивні зрушення і місцеві органи самоврядування спільно з військовими комісарами, по мірі можливостей, забезпечують виконання планового завдання.

Дмитро Губський розповів, що планове завдання на осінній призов 2016 року на сьогодні поки не визначено, але орієнтовно це буде 600 чоловік.

Читайте також: На Полтавщині СБУ затримала військову-дезертира

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter