Нова очільниця Полтавської райради: усі політичні сили мають працювати задля громади району

Влада
Андрій Іванов11 грудня 2015 о 13:3921661 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нова очільниця Полтавської райради: усі політичні сили мають працювати задля громади району
Журналіст «Кола» поспілкувався з Оксаною Гончаренко – новообраною головою Полтавської районної ради.

Нова очільниця Полтавської райради усі політичні сили мають працювати задля громади районуОксана Гончаренко. Фото Андрія Іванова

Вона розповіла, які перші кроки планує на посаді: проведення реформ та доступність ради.

– Я усвідомлюю всю відповідальність, – розпочала Оксана Гончаренко. – Перший мій крок – проводити реформи в межах тих, які плануються у нашій державі. Адміністративно-територіальна реформа та децентралізація влади. Також робота має бути прозорою, а рада доступна для людей. На сьогодні головне – об’єднати раду, щоб усі депутати, усі політичні сили працювали в одному напрямку, задля розвитку громади Полтавського району. Всі зауваження врахуємо для побудови правильної роботи.

Заступником Полтавської районної ради обрали обрали представника «Батьківщини» Нова очільниця Полтавської райради усі політичні сили мають працювати задля громади районуМихайло Кононенко. Фото - Андрія ІвановаМихайла Кононенка. За нього проголосували 23 із 34 зареєстрованих депутатів.

Оксана Гончаренко, біографічна довідка

Вихідець із Полтавського району, у 87 році закінчила Головачанську середню школу. Вступила до Полтавського державного педагогічного інституту. Закінчила його, за першою освітою – філолог, за другою – магістр з державного управління. Працювала в школі в Семенівському районі на посаді вчителя, заступника директора та директора. З 2000 року – проживає у Полтаві разом із чоловіком. Працювала у відділі освіти райдержадміністрації, відділі молоді та спорту, а з 2003 – начальник служби у справах дітей Полтавської РДА. З 2010 року очолювала територіальний центр соціального обслуговування Полтавського району. Має відзнаки від Міністерств сім’ї, молоді та спорту та соціальної політики.

Читайте також: У Полтавській районній раді обрали представницю від «Солідарності»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter