Поліція проведе перевірку по факту інциденту в Полтавській міськраді

Влада
Юлія Обелець26 грудня 2015 о 08:351456 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Поліція проведе перевірку по факту інциденту в Полтавській міськраді
Мер Полтави звернувся в поліцію щодо пошкодження дверей до його кабінету.

Поліція проводить перевірку по факту інциденту в Полтавській міськрадіПоліція проводить перевірку по факту інциденту в Полтавській міськраді

До Октябрського відділу поліції надійшло повідомлення від міського голови Полтави про те, що під приводом невдоволення, щодо не призначення на посаду секретаря міської ради, невстановлені особи стукаючи в двері його кабінету, пошкодили фрагмент декору дверей, чим завдали шкоди майну комунальної власності міста. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Нагадаємо, подія сталася 25 грудня під час проведення засідання міської ради в залі. У кабінеті мера Олександра Мамая прорубали двері, щоб примусити його працювати, зокрема, провести сесію до кінця.

Поліція проводить перевірку по факту інциденту в Полтавській міськраді

Слідчо-оперативна група Октябрського відділу поліції проводить перевірку. Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді арешту до 6 місяців або обмеження волі до 5 років.

Нагадаємо, що це не перший випадок з пошкодженням дверей до кабінету Олександра Мамая. Понад рік тому нардеп Каплін "відчиняв" їх за допомогою сокири.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter