Полтавська обласна влада просить повідомляти про підозрілих людей у місті

Влада
Ольга Матвієнко18 липня 2014 о 15:1020741 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська обласна влада просить повідомляти про підозрілих людей у місті
​Полтавців просять бути пильними до появи чужинців.

Полтавська обласна влада просить повідомляти про підозрілих людей у містіУ Полтавській області побоюються диверсантів. Фото – uainfo.org

Якщо ви помітили людей спортивної статури чи просто групу підозрілих осіб, що поводяться, як чужинці, повідомте міліцію, – просять у Полтавській обласній державній адміністрації.

Голова обласної державної адміністрації Віктор Бугайчук та голова облради Петро Ворона провели нараду з головами районних адміністрацій і районних рад з приводу посилення оборони Полтавщини у зв’язку із загостренням зовнішньополітичної ситуації.

Керівникам районів дали доручення посилити заходи з охорони шкіл та інших важливих об’єктів регіону. Також влада просить створювати загони самооборони в кожному населеному пункті. Така необхідність викликана інформацією про те, що на територію України продовжують потрапляти диверсанти, завданням яких є посіяти паніку серед населення та спричинити якомога більше шкоди нашій країні.

Відповідні доручення про посилення обороноздатності кожного регіону надав сьогодні під час селекторної наради Прем’єр-Міністр України Арсеній Яценюк.

У створенні загонів самооборони просять допомогти досвідчених військових, афганців, а також мисливців. Також розраховують на допомогу полтавців.

Особливу увагу слід приділити лісам та лісосмугам, вважає Віктор Бугайчук. Керівникам районів дали доручення провести огляди спільно з лісниками та Товариством мисливців та рибалок, аби виявити можливі місця сховок диверсантів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter