Суддя Гольник у Верховній Раді говоритиме про судові справи мера Полтави

Влада
Надія Труш2 червня 2016 о 13:011102 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Суддя Гольник у Верховній Раді говоритиме про судові справи мера Полтави
2 червня о 14:20 у пресс центрі Верховної Ради відбудеться брифінг нардепа Сергія Капліна та судді Октябрського районного судді Полтави Лариси Гольник.

Суддя ГольникЛариса Гольник

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав депутат Полтавської міськради Олександр Шамота.

– Цим брифіггом ми хочемо привернути увагу Генеральної Прокуратури України
та нового Генерального Прокурора Юрія Луценка до стану справ у Полтавській обласній прокуратурі та до дій обласного прокурора Сергія Попова. У справі про намагання дати хабаря судді Гольник, Попов перекваліфікував дії мера міста і Олександр Мамай з підозрюваного, який повинен сидіти на лаві підсудних, став свідком у справі.

Депутат також написав, що вимагатимуть відправити обласного прокурора у відставку, а міського голову на лаву підсудних. Трансляцію брифінгу можна побачити на телеканалі Рада.

Нагадаємо, Олександр Мамай минулого 2015 року звинуватив Ларису Гольник у тому, що вона вимагала з нього хабар у 5 тисяч доларів. Суддя слова міського голови спростувала. Зараз колишнього заступника міського голови, Дмитра Трихну звинувачують у намаганні дати хабар судді Ларисі Гольник.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter