У Мін'юсті запевняють, що держава не забиратиме житло за несплату комунальних послуг

Влада
Ольга Правденко21 серпня 2016 о 17:1212661 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Мін'юсті запевняють, що держава не забиратиме житло за несплату комунальних послуг
Українці можуть спати спокійно – житло за несплату комунальних послуг відбирати не будуть.

У Мін'юсті запевняють, що держава не забиратиме житло за несплату комунальних послугВ уряді запевняють, що не забиратимуть житло за борги з комунальних послуг. Фото з сайту eramedia.com.ua

Уряд допоможе українцям з оплатою комунальних послуг за допомогою системи субсидування населення. Про це повідомив міністр юстиції України Павло Петренко, – пишуть на сайті "Україна комунальна".

Міністр заспокоює українців і спростовує чутки, що нібито за новим законом у людей можуть вилучати житло за несплату компослуг.

– Ніхто не позбавлятиме українців власності через несплату комунальних тарифів. Це черговий міф, – зазначив він.

Читайте також: у службі соцзахисту відповіли на актуальні питання полтавців про субсидію

Петренко також підкреслив, що завдяки системі субсидій питання про несплату комунальних послуг, а отже, й вилучення житла, взагалі не стоятиме.

– Без рішення суду в принципі не можна забрати у когось приватну власність. За допомогою системи субсидій і підвищення рівня життя українців ми взагалі знімемо питання несплати за комунальними тарифами, – додав Петренко.

До теми: Змінився порядок надання соцдопомоги родинам атовців

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter