У Шевченківській райраді частина депутатів відмовилися працювати

Влада
Ольга Матвієнко24 травня 2016 о 10:24743 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Шевченківській райраді частина депутатів відмовилися працювати
Кілька фракції об’єдналися і не захотіли розпочинати сесію.

У Шевченківській райраді частина депутатів відмовляються працюватиУ Шевченківській районній раді зірвали сесію. Фото з архіву

24 травня у Шевченківській районній у місті Полтаві раді відбувається сесія. Проте, як повідомили із залу засідань, розпочати роботу поки не вдається.

– Депутати «Совісті України», «Рідного міста», «Солідарності», «Радикальної партії Олега Ляшка» вкотре зривають сесію Шевченківської (Октябрської) районної ради. Ці «народні» обранці не голосують за порядок денний і фактично блокують роботу ради, залишаючи без вирішення питання полтавців, – написали на сторінці «Свободи» у Фейсбуці.

Згодом повідомили, що після оголошеної перерви депутати із зазначених партій до залу не повернулися. Сесію закрили не розпочавши.

У Шевченківській райраді частина депутатів відмовляються працюватиФото зі сторінки ВО «Свобода» у Фейсбуці

Нагадаємо, що у квітні на черговій сесії на порядок денний виносили питання про зняття голови ради Романа Чабановського. Тоді для прийняття рішення не вистачило голосів.