В Україні збираються учетверо скоротити кількість контролюючих служб

Влада
Юлія Обелець31 липня 2014 о 16:431742 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Україні збираються учетверо скоротити кількість контролюючих служб
З 80 існуючих інспекцій та контролюючих органів може залишитись максимум 20. Які саме служби зачеплять реформи поки що не відомо.

В Україні збираються учетверо скоротити кількість контролюючих службВ Україні збираються учетверо скоротити кількість контролюючих служб. Фото minregion.gov.ua

Які саме служби зачеплять реформи поки що не відомо. Про такі наміри повідомив Володимир Гройсман, віце-прем'єр-міністр і міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

– Витрати державного бюджету на утримання різноманітних інспекцій та контролюючих органів складають понад 24 млрд. грн. на рік, в цих структурах працюють тисячі людей, і в той же час за рахунок хабарів щорічно виводиться в тінь, за різними оцінками, майже 100 млрд. грн., – йдеться у повідомленні прес-служби Мінрегіону.

За його словами, з 80 різноманітних інспекцій, контролюючих органів та департаментів контролю у міністерствах має залишитися не більше, ніж 20 контролюючих інстанцій.

Для цього вже на початку наступного тижня повинні сформувати робочу групу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter