Віктор Бугайчук підготував відеозвернення до жителів Полтавщини

Влада
Юлія Обелець25 липня 2014 о 09:372243 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Віктор Бугайчук підготував відеозвернення до жителів Полтавщини
Голова Полтавської облдержадміністрації Віктор Бугайчук закликав полтавців бути пильними через терористів та не ігнорувати повістки до військкомату.

Дорогі брати і сестри!

Сьогодні доля України, її суверенітет та територіальна цілісність залежать від кожного з нас. Ми повинні бути, як ніколи, єдині, організовані та згуртовані.

Війна вийшла за територію України. Навіть сотні жертв мирних мешканців, серед яких громадяни України та інших держав, не зупинили апетити Російської Федерації, що й надалі підтримує терористів та засилає на територію України диверсантів.

Спецслужби виявили факти підготовки терористичних актів. Диверсійно-розвідувальні групи поширили свою злочинну діяльність і на Полтавщину.Віктор Бугайчук підготував відеозвернення до жителів ПолтавщиниВіктор Бугайчук. голова Полтавської ОДА

Прошу кожного з вас проявити пильність, аби захистити нашу землю від можливих терористичних актів. Прошу повідомляти правоохоронні органи про всі факти переміщення підозрілих осіб у наших населених пунктах. Звертайте увагу на чоловіків спортивної статури, що мають чужий акцент або при спробі спілкування не йдуть на контакт, переміщуються групами, погано орієнтуються на місцевості, взуті у армійські ботинки. Повідомляйте про будь-які факти поселення великої кількості чужинців у готелях чи в приватних будинках, на дачах, у квартирах, про підозри щодо можливого зберігання зброї чи вибухових речовин.

Особливо важливо повідомляти про виявлені сумки, пакети, що залишаються без господарів у людних місцях – на вокзалах, ринках, біля навчальних закладів, супермаркетів тощо. За будь-якої підозри телефонуйте до міліції за номером 102 або за «телефонами довіри» СБУ – 56-28-26, 51-18-38.

Шановні полтавці! У країні оголошено часткову мобілізацію. Прошу усіх мешканців Полтавщини, які отримають повістки із військкомату, невідкладно прибути до місця збору.

Сьогодні українська армія робить усе, аби звільнити наших мирних людей із вимушеного полону російських найманців. Кілометр за кілометром територія, контрольована терористами, зменшується. Для того, аби загонам бандитів не вдалося уникнути покарання, аби зірвати плани агресора з дестабілізації ситуації в країні, на Полтавщині створюються додаткові загони самооборони. Прошу офіцерів запасу, колишніх афганців, досвідчених мисливців, усіх патріотів стати на захист рідного краю.

Разом ми переможемо. Слава Україні!

Віктор Бугайчук, голова Полтавської обласної державної адміністрації

Нагадаємо, днями у Кременчуці невідомі хотіли підірвати залізничний міст

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter