Віктор Бугайчук запевнив, що полтавські підприємства не будуть платити податки в Донецьку

Влада
Юлія Обелець26 березня 2014 о 09:001537 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Віктор Бугайчук запевнив, що полтавські підприємства не будуть платити податки в Донецьку
Голова Полтавської облдержадміністрації Віктор Бугайчук звертається до Кабінету Міністрів України з пропозицією повернути всі полтавські підприємства на облік до податкової Полтавської області.

Віктор Бугайчук запевнив, що полтавські підприємства не будуть платити податки в Донецьку

Про це Віктор Бугайчук повідомив під час свого звіту перед громадами міста Кременчука та Кременчуцького району.

– Наприкінці 2013 році із Полтавської області були переведені в податкову Донецької області три великих підприємства: кременчуцька тютюнова фабрика, завод «Полтавахіммаш» і підприємства газонафтового комплексу Полтави. Тобто із 16 мільярдів, які платила в бюджет Полтавська область, забрали 6, – розповів голова ОДА. – Підприємства працюють на території Полтавської області, але, як планувалось попередньою владою, податки мали йти на Донецьк.

За словами Віктора Бугайчука, також першочерговим завданням в економічному секторі є «вирощування» малого і середнього бізнесу, який за останні роки, на думку глави ОДА, був просто знищений.

За інформацією Управління інформації Полтавської ОДА

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter