"Коло" в гостях у студії "Місто"

Інтерв'ю
Таня Цирульник17 червня 2015 о 10:191513 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Коло" в гостях у студії "Місто"
З нагоди Дня журналіста та до 13-ї річниці «Кола» журналісти вирішили привітати із професійним святом колег. Зокрема, студію "Місто".

Три питання про журналістику поставили Олексію Черкасу, генеральному директору студії «Місто»:

Про хорошого журналіста

– Хороший журналіст – професіонал, людина, обізнана в усіх тонкощах політичної, економічної ситуації у країні, яка має свою думку і не залежить від зовнішніх впливів.

Про проблеми сучасної полтавської журналістики

– Добре, що технічна база зараз у нас на рівні, з цим проблем немає. Але у журналістів невисокі зарплати, хоча це проблема не тільки в журналістиці існує, а й у країні в цілому. Також зазначу проблему браку досвіду в журналістів, не вистачає на Полтавщині глобальних подій, на яких можна тренуватися й відточувати свою майстерність, у нас спокійне місто, і це дуже добре.

У кого студія «Місто» хотіла б узяти інтерв’ю

– У футболіста Девіда Бекхема, екс-журналіста й нині депутата Верховної Ради Мустафи Наєма. Ось колеги мені підказують, що в актора Меттью МакКонахі цікаво було б інтерв’ю взяти. А взагалі, у межах нашого міста немає нездійсненних мрій – усі відомі полтавці, з якими нам хотілося б поспілкуватися, ідуть на контакти.

"Коло" в гостях у "Вечірньої Полтави"

"Коло" в гостях у ОДТРК "Лтава"

"Коло" в гостях у інтернет - видання "Полтавщина"

«Коло» в гостях у «Газети по-українськи»

"Коло" в гостях у телеканалу ІРТ

«Коло» в гостях у «Полтавського вісника»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter