Перші учасники сезонного фотоконкурсу "Грибний улов і незрівнянний риболов"

Конкурси
Юлія Малицька24 жовтня 2014 о 08:101583 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Перші учасники сезонного фотоконкурсу "Грибний улов і незрівнянний риболов"
"Улови " наших земляків.

На сайті "Коло" стартував сезонний фотоконкурс любителів тихого полювання та рибної ловлі "Грибний улов і незрівнянний риболов".

У ньому ми пропонуємо поділитися своїми досягненнями та поборотися за титули. На переможців чекають подарунки від партнерів конкурсу: магазину спорядження для подорожей та відпочинку "4 Сезони", магазину для риболовлі "Пескарь", етноресторації "Весела садиба".

Переможці визначатимуться у двох категоріях:

Для грибників:

"Володар грибів "(ви з кошиком грибів)

"Мій супер гриб" (найбільший знайдений гриб)

Для рибалок:

"Король риболовлі" (ви і зв’язка риби)

"Рибний трофей" (найбільша спіймана риба)

Детальніші умови участі читайте тут - Фотоконкурс від "Кола" "Грибний улов і незрівнянний риболов"

Знайомтеся з першими учасниками та їх історіями.

Наталія Чопенко

Перші учасники сезонного фотоконкурсу

2014 рік, Козельщинський р-н, с. Юрки. Збирали гриби всією сім’єю. Весело та з користю провели час.

Віталій Гриневич

грибники

Це був вересневий день, коли я пішов на рибалку, особливо на такиий трофей не розраховував, тому взяв тільки вудочку та картоплю, у якості наживки. Було тепло і по осінньому гарно. Риба "рила" в корчах, "бульбила" і потроху клювала. Аж в якийсь момент я побачив, що вудку потягло з берега, кинувся тягти - та зась, зрозумів - щось серйозне, почав підводити під берег....покликав сусіда по рибалці, щоб той плигав у воду...та не встигли, риба ляснула хвостом по воді, блиснула срібною великою лускою і зірвалась з крючка. Моєму розчаруванню не було меж, такий екземпляр зірвався. Та мабуть таки той сезон повинен був закінчитись чимось знаковим, і через хвилин сорок, знову клюнуло.....на цей раз їй не вдалося втекти і через кілька хвилин боротьби, вона опинилась в моїх руках....Цей улов я запам’ятав на довго.

Ольга Хитушко

грибники

В прошлом году я ездила к своей двоюродной сестричке Оле в Котелевский район село Ковалево. Там чудесная природа, чистый свежий воздух, лес и, конечно, грибы. Мы в те дни ходили за польскими грибами и за маслятами. И все грибы сестренка отдала мне в Полтаву, за что ей большое спасибо.
На фото моя сестренка Оля с моими грибами. Леонид Хитушко

Тетяна Плахтій

грибники

Я очень люблю природу, а особенно - грибную охоту. Собирать грибы меня с детства приучил папа. Собранные грибы мы морозим, жарим, маринуем, готовим пицу, жарим пирожки с грибами. Какая это вкуснотища! А этот гриб-великан я нашла в Котельве.
На фото я со своим грибом.

Ось такі вони перші наші "улови", чекаємо на нових учасників та їх захоплюючі історії.

Фотоконкурс від

Перші учасники сезонного фотоконкурсу