Переможці фотоконкурсу "Пляжний бум - 2014"

Конкурси
Юлія Малицька20 вересня 2014 о 08:373825 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Переможці фотоконкурсу "Пляжний бум - 2014"
Результати смс - голосування.

Переможці фотоконкурсу

Закінчилося літо, закінчився пляжний сезон, закінчився і фотоконкурс від "Кола" "Пляжний бум - 2014".

Протягом восьми тижнів тривав збір фото на конкурс "Пляжний бум - 2014 ". Десять днів тривало смс - голосування.

Всього зареєструвалися 30 учасників: 17 номінанток на "Бронзову Діву", 7 – на "Полтавського Аполлона" та 6 – на "Пляжний переполох". Кожна із номінацій передбачає три місця та цінні подарунки від партнерів конкурсу.

Переможці фотоконкурсу "Пляжний бум -2014"

Перше місце та титул "Бронзової Діви" посідає Юлія Дергай, яка отримує сертифікат на фітнес-курс вартістю 600 грн. від салону корекції фігури «Етана» та подарунковий сертифікат на проведення вечора в «Львівській кав’ярні» на дві особи.

2 місце - Юлія Роменська, яка отримує подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. від магазину жіночої та чоловічої білизни "Стрекоза Secret" та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

3 місце - Олена Паламарчук, яка отримує подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. на відвідання студії краси «Орхідея» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

А на чотирнадцять претенденток у номінацію "Бронзова Діва", які не посіли призових місць, чекають подарункові сертифікати на тиждень тренувань у фітнес-клубі ФІТКьорвс (отримати їх можна за адресою: вул .М. Бірюзова - 51-Б, зуп. 11 школа).

Переможці фотоконкурсу

Перше місце та титул «Полтавського Аполлона» посідає Євген Капран, він отримує подарункоий абонемент на 1 місяць на відвідання та оздоровчий масаж від фітнес-клубу «Space» та подарунковий сертифікат на проведення вечора в «Львівській кав’ярні» на дві особи.

2 місцеЖора Кулько, який отримує подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. від секс-шопу «Полуничка» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

3 місце - Олександр Крумін , який отримує налобний ліхтарик від магазину спорядження для подорожей та відпочинку «4 Сезони» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

Переможці фотоконкурсу

У номінації «Пляжний переполох» перше місце посідають "Катруся та два кума: Толік і Валік", які отримують сертифікат на дегустацію питних медів для компанії друзів чисельністю до 10 осіб в етнокультурному комплексі "Весела садиба" та подарунковий сертифікат на проведення вечора в «Львівській кав’ярні» на дві особи.

2 місце - "Два брата" - акробата", вони отримують подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. від магазину піротехніки « Біш-Бах» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

3 місце - Дарія Чопенко та Артем Макаров, вони отримують подарункоий абонемент на 1 міс. на відвідання жіночого фітнес клубу Happy Fitness та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

Переможці фотоконкурсу

Найактивніша коментатор фото –Тетяна Леонідівна під ніком Green1804, отримує подарунок від редакції "Коло" - корпоративну парасольку – тростину.

Дякуємо всім, хто надіслав свої фото з розповідями. Дякуємо тим, хто підтримав своїми смс-голосами учасників!

Вітаємо переможців і запрошуємо прийти по подарунки в редакцію "Кола " 18 або 19 вересня з 10 до 17 години за адресою : вул. М. Бірюзова, 51-Б (зуп. 11 школа) !

Деталі за тел. 613 -246.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter