"Пляжний бум - 2014". Нові учасники.

Конкурси
Юлія Малицька18 серпня 2014 о 17:1122203 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Пляжний бум - 2014". Нові учасники.
Перші претенденти на номінацію "Пляжний переполох"

На адресу сайту надходять листи від нових учасників фотоконкурсу "Пляжний бум - 2014". Ознайомтеся з їх фото та розповідями.

Дарія Чопенко

Пляжний бум

Це був неперевершений відпочинок у 2012 році. Симеїз-південний берег Криму. Дуже мальовнича місцевість, надихає на щось загадкове. Що ще потрібно для повного щастя. Це були 8 незабудніх днів та безсонних ночей. Море...сонце...відпочинок, одним словом повний Relax! Фото зроблене ввечері, коли мали робити шашлик.

P.S. У цьому році відпочивала в Затоці, Одеської обл., але ніщо не може зрівнятися з нашим рідним Кримом! Слава Україні!

Олена Лівенцова

Пляжний бум

Липень, 2014 року,в місті Приморськ, Запорізька область

Про фото: Це був не забутний видпочінок в дітячому таборі"Ювілейній"

А от і перші претенденти на номінацію "Пляжний переполох":

Зоя Романець і Настя Слюсарська

Пляжний бум

Кінець липня, с.Перекопівка В.Багачанського району.

Зоя про враження:"На фото я і моя найрідніша, кохана подружка. Той день незабутній: ми купались, засмагали, грали в м'яча. Цікавий відпочинок з друзями це завжди прекрасно.)))"

Надсилайте віші креативні колективні фото у цю номінацію, адже на вас вже чекають за:

1 місце - дегустація питних медів для компанії друзів чисельністю до 10 осіб у етнокультурному комплексі "Весела садиба" та подарунковий сертифікат на проведення романтичного вечора в «Львівській кав’ярні» на дві особи.

2 місце - подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. від магазину піротехніки « Біш-Бах» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

3 місце - подарункоий абонемент на 1 міс. на відвідання жіночого фітнес клубу Happy Fitness та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

Поспішайте зробити фото, літо наближається до завершення!

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter