Біженці займають чергу з 7 ранку і гостро потребують допомоги - представник Дніпродзержинської міськради

Корисне
29 серпня 2014 о 17:552753 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Біженці займають чергу з 7 ранку і гостро потребують допомоги - представник Дніпродзержинської міськради
На сьогоднішній день в Дніпродзержинську проживає понад 600 сімей - 1582 біженця із зони конфлікту в Донецькій і Луганській областях, в тому числі - 603 дитини.

- Щодня ми реєструємо близько 40 і більше сімей із зони конфлікту - біженців з Луганської та Донецької областей, - каже заступник директора департаменту охорони здоров'я та захисту населення Дніпродзержинської міськради Олена Посилаєва. - Люди займають чергу з 7 ранку. На даний момент вони гостро потребують продуктів. І завдяки Фонду Вілкула «Українська перспектива» ми отримали необхідну допомогу, яку роздаємо нужденним в ній сім'ям.

Біженці займають чергу з 7 ранку і гостро потребують допомоги - представник Дніпродзержинської міськрадиФото з сайту vilkul.ua

Багато хто з них, щоб уберегти дітей і зберегти життя, були змушені екстрено покинути свої будинки. Зараз вони потребують будь-якої допомоги.

- Слава Богу, що нас прийняли родичі і ми можемо у них жити. Але вони люди не багаті, а у нас грошей вже просто немає. Дякуємо тим, хто нам допомагає. Макарони, консерви, цукор, які ми отримуємо - це можливість вижити, - каже Олена, яка приїхала в Дніпродзержинськ з Луганської області.

Для надання підтримки мирним жителям із зони конфлікту Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» та Дніпродзержинська міськрада об'єднали свої зусилля. Зокрема, Фонд Вілкула постачає продукти харчування в Дніпродзержинськ, а департамент міськради з охорони здоров'я та захисту населення, контролює і розподіляє допомогу серед біженців.

- Щодня до нас надходять численні дзвінки від біженців із зони конфлікту. Ми підтримуємо з ними постійний контакт і надаємо допомогу. Робота з департаментом охорони здоров'я Дніпродзержинської міськради дозволяє нам координувати наші зусилля і забезпечити адресність допомоги, що надається, - сказав виконавчий директор Фонду «Українська перспектива» Андрій Муксімов.

Цього разу Фондом передані крупа, тушонка, цукор, макаронні вироби, консерви, соняшникову олію та інші продукти.

Всього Фонд Вілкула «Українська перспектива» закупив і доставив вже більше 220 тонн гуманітарної допомоги (продукти, медикаменти, предмети першої необхідності, медобладнання, побутова техніка) для мирних жителів із зони конфлікту і поранених солдат української армії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter