Червоний Хрест отримав гуманітарну допомогу від Фонду Вілкула

Корисне
Валентина Зайченко30 серпня 2014 о 14:352437 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Червоний Хрест отримав гуманітарну допомогу від Фонду Вілкула
Фонд Вілкула "Українська перспектива" знову привіз Червоному Хресту міста Павлограда продуктові набори та памперси для дітей.

Червоний Хрест отримав гуманітарну допомогу від Фонду Вілкула

На сьогоднішній день в Павлограді (Дніпропетровська область) проживає більше 500 біженців із зони конфлікту в Донецькій і Луганській областях. Через бойові дії на Донбасі родини були змушені екстрено евакуюватися. Тому багато з них залишилися без засобів на існування. Крім того, в країні продовжується тотальне зростання цін на все, перш за все, на продукти харчування і предмети першої необхідності. При таких умовах цим сім'ям вкрай важко вижити. Тому запити про допомогу надходять регулярно. Цього разу у відповідь на звернення Фонд Вілкула передав Червоному Хресту памперси для малюків і продуктові набори, які будуть передані сім'ям біженців, зареєстрованим в Павлограді. Ще близько тонни продуктів Червоний Хрест в Павлограді отримав від Фонду минулого тижня. Розподіл продуктів перебуває під контролем міської ради Павлограда.

Як зазначили представники Червоного Хреста, така підтримка з боку небайдужих людей вселяє мирним жителям із зони конфлікту надію і віру в краще, а найголовніше - відчуття того, що вони не залишилися один на один зі своїми проблемами, пише vilkul.ua

- До нас звернувся міська рада Павлограда з проханням про підтримку. «Українська перспектива» робить все можливе, щоб надати допомогу максимальному числу біженців. Українці допомагають українцям, - сказав виконавчий директор Фонду «Українська перспектива» Андрій Муксімов.

Довідково: Фонд Вілкула «Українська перспектива» вже передав понад 230 тонн гуманітарної допомоги (продукти, медикаменти, предмети першої необхідності, медобладнання, побутова техніка) для мирних жителів із зони конфлікту і поранених солдат української армії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter