Для забезпечення єдності країни потрібні знання історії та вміння робити правильні висновки, - Вілкул

Корисне
Валентина Зайченко1 вересня 2014 о 16:191560 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Для забезпечення єдності країни потрібні знання історії та вміння робити правильні висновки, - Вілкул
1 вересня в криворізькому інтернаті №9 за одну парту сіли діти з Кривого Рогу та Горлівки.

Для забезпечення єдності країни потрібні знання історії та вміння робити правильні висновки, - Вілкул

- Для 30 дітей з Горлівки тепер тут рідний дім, ми зробили все необхідне для їх підтримки, - сказав Глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул, який зустрівся зі школярами.

- Сьогодні ми з хлопцями з Кривого Рогу та Горлівки говорили про історію нашої країни, про те як робити висновки, як розуміти і допомагати один одному, про те що у нас одна єдина країна. В День знань ми говорили про ті знання, які допомагають вибудувати загальну систему цінностей і бути УКРАЇНЦЕМ. Я вірю в цих хлопців, я вірю майбутнє в моєї країни - України !, - підкреслив Вілкул.

Він зазначив, що уряд не зміг забезпечити якісної підготовки до цього нового навчального року:

- Сьогодні десятки тисяч дітей в Україні не пішли в школу. Уряд не зміг відновити зруйновану інфраструктуру Донбасу на звільнених територіях, забезпечити систему переведення дітей-біженців до інших навчальних закладів ... Дітей і Україну позбавляють майбутнього. Тому завдання Фондів і волонтерів - створити умови для соціальної адаптації дітей, які позбулися будинку, а також допомогти придбати портфелі, олівці, зошити. І головне - в будь-якому місті України, де б дитина не опинилася, їй необхідно дати впевненість, що українці завжди допомагають українцям. Це той патріотизм, який формує майбутнє нашої країни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter