Допомога від Фонду Вілкула вкрай необхідна для роботи медиків у польових умовах, - військлікар

Корисне
Валентина Зайченко12 серпня 2014 о 13:022147 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Допомога від Фонду Вілкула вкрай необхідна для роботи медиків у польових умовах, - військлікар
Фонд Вілкула «Українська перспектива» закупив і передав військової частини 3036 в Дніпропетровську польові рюкзаки з медінструменти і медикаментами для військових лікарів.


Допомога від Фонду Вілкула вкрай необхідна для роботи медиків у польових умовах, - військлікар

Це дозволить медикам рятувати життя пораненим солдатам української армії прямо на полі бою.

- Дана допомога дуже необхідна для роботи медиків у польових умовах. Багато представлено для мобілізації поранених з поля бою, а також надання операцій, в тому числі, вилучення осколків і зупинки кровотечі, - сказав Дмитро Томашевський, лейтенант, в.о. начальника медслужби в / ч 3036.

Військові медики в екстремальних умовах героїчно надають допомогу і рятують життя поранених українських солдат, в тому числі під час бойових дій. Тому дуже важливо, щоб в потрібну хвилину у медиків були інструменти та медикаменти. У відповідь на звернення внутрішніх військ Фонд передав для військових лікарів польові медичні рюкзаки з необхідними інструментами, препаратами та перев'язувальними матеріалами для надання невідкладної допомоги.

До складу медичних польових рюкзаків входять інструменти для проведення хірургічних операцій, набори вакуумних шин для оперативної фіксації кінцівок людини при складних переломах і травмах, джгути для зупинки кровотечі, аптечки, набори для накладання швів, а також носилки, спальні мішки і каремати. Як зазначають медики, отриманий набір медичного спорядження (більше 120 найменувань) дає можливість своєчасно надати медичну допомогу, підтримати життєві функції пораненого і доставити його в медзаклад.

Довідково:

Фонд Вілкула «Українська перспектива» займається системною поставкою гуманітарної допомоги. У тому числі - поставкою медикаментів та обладнання в лікарні, в яких лежать солдати української армії, а також постачанням медикаментів та продуктів для мирних жителів - в табори біженців з Донецької та Луганської областей. Фонд вже поставив близько 140 тонн гуманітарної допомоги. Крім того, Фонд вивіз вже більше 800 дітей із зони конфлікту і поселив їх в таборах в Скадовську, Генічеську та Кривому Розі. Допомога також виявляється в розселенні та забезпеченні харчуванням і медичним обслуговуванням біженцям, які знаходяться в Кривому Розі. Фонд надасть підтримку абітурієнтам із зони конфлікту, які надійдуть в ВУЗИ, технікуми та ПТУ Кривбасу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter