Фонд Вілкула забезпечив медичним обслуговуванням біженців, які знаходяться в Кривому Розі

Політика
Валентина Зайченко16 липня 2014 о 18:051476 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фонд Вілкула забезпечив медичним обслуговуванням біженців, які знаходяться в Кривому Розі
Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» продовжує надавати системну гуманітарну допомогу мирним жителям із зони конфлікту.

Фонд Вілкула забезпечив медичним обслуговуванням біженців, які знаходяться в Кривому Розі

З 15 липня фондом організовані прийоми лікарів у гуртожитках Кривого Рогу, в яких проживають переселенці з Донецької та Луганської областей.

- Регулярно зустрічаюся з людьми, які змушені були покинути рідний дім. Мені важливо особисто розуміти чим необхідно їм допомогти. Багато з них мають хронічні захворювання. Хтось має проблеми зі здоров'ям через пережитого стресу. Тому в Кривому Розі ми організували для них медичне обслуговування безпосередньо в гуртожитках, - сказав глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул.

Фондом Олександра Вілкула «Українська перспектива» для кожного лікаря, провідного такі прийоми, придбано необхідне обладнання та медикаменти. Фондом також надається допомога і по забезпеченню медикаментами переселенців, хворих хронічними захворюваннями. Медичну допомогу лікарів можуть отримати всі зареєстровані переселенці, які тимчасово проживають в Кривому Розі.

Також в рамках програми «Надай допомогу!» Фонд вивіз вже більше 500 дітей із зони конфлікту. Вони розміщені в таборах в Генічеську, Скадовську та Кривому Розі. Діти забезпечені всім необхідним. Фондом налагоджена постійна робота з доставки гуманітарної допомоги мирним жителям - понад 60 тонн гуманітарних вантажів вже передані до лікарні, табори і соціальні установи Донбасу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter