Магазин «Домотроніка» – купуй вигідно

Корисне
Наталія Сіробаб28 липня 2014 о 14:233761 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Магазин «Домотроніка» – купуй вигідно
Уже сьогодні багато українців, і полтавці зокрема, замислюються над тим, якою буде найближча зима.

Комунальні тарифи вже підвищили, і невідомо, як складуться обставини з постачанням блакитного палива від «північного сусіда». Тож на часі подумати про придбання нового, економнішого, котла чи встановлення додаткового радіатора. Обрати найвигідніший варіант вам допоможуть у магазині «Домотроніка», який нещодавно відкрився на ринку «Браїлки».


Магазин Домотроніка купуй вигідноУ мережі магазинів «Домотроніка» полтавці вже протягом семи років купують котли, колонки, радіатори, сантехніку, все для підігріву підлоги.

Так, у новій крамниці, що на Маршала Бірюзова, 66, ви зможете придбати котли українського, італійського чи сертифікованого китайського виробництва. Тут представлені різні види цих приладів: на підлогу, настінні, електричні, твердопаливні й такі новітні розробки як печі-каміни на пелетах. Останні чудово підійдуть для дачі або офісу, їх можна встановити в будь-якій кімнаті приміщення.

Довідка «Кола»

Пелети – це паливні гранули, які виготовляють із торфу, деревних відходів, вугілля тощо.

Обрати тип котла вам допоможуть у «Домотроніці».

– Кожен випадок індивідуальний, – говорять власники магазину Ігор Мотієнко та Валентин Наказний. – Щоб запропонувати конкретний прилад, ми повинні знати площу житла, наскільки воно утеплене тощо. Ми намагаємося обрати варіант, який буде максимально вигідний покупцю.

Наприклад, зазначає Валентин Вікторович, слід знати: щоб поставити електричний котел, потрібно придбати ще й багатотарифний лічильник.

– Якщо котел газовий, встановлюють батареї з мінімальним вмістом води, а якщо обігрівач на дровах, потрібні радіатори з більшим об’ємом, – підкреслює Ігор Іванович.

Газові та електричні котли у «Домотроніці» ви зможете придбати від 2 тисяч гривень, а твердопаливні – від 3 тисяч.

Широкий вибір у крамниці й радіаторів: сталеві, біметалеві, чавунні. Зокрема, тут вам запропонують батареї українського виробництва марки Mirado. Це секційні радіатори, розроблені відповідно до європейських стандартів, але з урахуванням вітчизняних систем опалення, які забезпечують максимальну тепловіддачу і водночас є доволі економними.

У магазині також ви зможете придбати труби виробництва Туреччини (Ekopipe) та Чехії (FV-plast).

Турецькі труби відрізняються високою міцністю, що забезпечує термін використання до 50 років. Вони стійкі до високої температури та будь-яких фізичних та хімічних характеристик води.

Труби чеського виробництва просто монтувати, вони теж досить надійні та витримують потрібні температурне навантаження і тиск.

У «Домотроніці» у вас буде можливість обрати змішувачі, насоси, фільтри для очищення води, сушарки для рушників тощо. Тут широко представлений весь спектр насосних станцій, лічильників гарячої та холодної води, обладнання для теплої підлоги.

Широкий вибір у магазині електричних водонагрівачів різних виробників. Зокрема керівництво крамниці виділяє водонагрівачі марки Atlantic виробництва українського заводу, що працює від французького концерну. Ці прилади вирізняються своєю якістю завдяки емалевому покриттю з цирконієм, яке захищає бак від корозії. Керамічний нагрівальний елемент у цьому обладнанні розміщений у сталевій емальованій гільзі, тому він не перегрівається і не контактує з водою, на ньому не осідає накип. Виробники водонагрівачів Atlantic подбали про комфорт клієнтів – розробили моделі для вертикального та горизонтального монтажу.

На всі товари у магазині діє гнучка система знижок, для пенсіонерів знижка постійна – 5%.

Кваліфіковані працівники за бажанням вам доставлять товар додому та встановлять його.

Вам будуть раді, якщо ви завітаєте за адресою: вул. Маршала Бірюзова, 66 (ринок «Браїлки»).

Тел.: (066) 004-53-54, (098) 203-77-76, (063) 295-99-05,

69-19-60, 69-39-42.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®