Олександр Вілкул: «Ми проти податків на депозити в банках»

Корисне
17 квітня 2014 о 17:002356 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Вілкул: «Ми проти податків на депозити в банках»
– Для розвитку економіки повинна бути забезпечена стабільність національної валюти та функціонування банківської системи.

Олександр Вілкул: «Ми проти податків на депозити в банках»Олександр Вілкул

Споживче кредитування та кредитування бізнесу має йти за ставкою не більше 4-7 % на рік. А кредити на житло – під 3 % річних строком на 20 років. Також ми принципово проти податків на депозити в банках, – сказав Олександр Вілкул, один з керівників Партії регіонів , віце –прем’єр в 2012-2014 рр..

Він акцентував увагу на тому, що іпотечне кредитування є стратегічно важливим для економіки. Це не тільки рішення житловим проблем мільйонів українських сімей, а й розвиток будівельної галузі, в якій одне нове робоче місце забезпечує створення п’яти робочих місць у суміжних галузях.

– Ми вже провели підготовчу роботу. За три роки близько 15 тисяч українських сімей змогли придбати житло завдяки підтримці держави. І нашим наступним кроком після виборів стане запуск Програми будівництва житла індустріальним методом – цілими мікрорайонами. Що дозволить будувати по 50 тисяч квартир в рік, – сказав Вілкул на презентації Програми в Києві, яка відбулася 7 квітня. – Усі ці пункти розроблені Партією регіонів і включені у виборчу Програму Михайла Добкіна – кандидата в Президенти, якого підтримала партія.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®