УДАР ПРОВІВ ТЕРМІНОВИЙ БРИФІНГ!

Політика
29 липня 2014 о 11:013245 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 УДАР ПРОВІВ ТЕРМІНОВИЙ БРИФІНГ!
25 липня 2014 року заступник голови Полтавської обласної партійної організації «УДАР Віталія Кличка» - Констянтин Іщейкін провів брифінг з представниками двадцяти ЗМІ.

УДАР ПРОВІВ ТЕРМІНОВИЙ БРИФІНГ!Констянтин Іщейкін, заступник голови Полтавської обласної партійної організації «УДАР»

Тема брифінгу: «УДАР вийшов з коаліції – процес перезавантаження парламенту розпочато!»

Пожертвували коаліцією, щоб наблизити парламентські вибори. На прес-конференцію в інформаційному агентстві «Новини Полтавщини» були запрошені журналісти регіону, їх зібрали «УДАРівці» спеціально, щоб роз’яснити позицію Партії про ліквідацію більшості у Верховній Раді України а відтак початок процесу «розпуску парламенту» та проведення позачергових виборів до законодавчого органу України.

У своєму вступному слові він зазначив, що Революція Гідності дала потужний імпульс для розвитку демократичних процесів у суспільстві. Громадяни вимагають відсторонення від влади корумпованих можновладців. Залучення до управління країною і на місцях справжніх патріотів, професіоналів та людей, які гідно продовжать справу Небесної Сотні, героїв, які сьогодні ризикують своїм життям, захищаючи територіальну цілісність у зоні проведення АТО, мільйонів українців, які прагнуть жити у багатій та справедливій країні.

Значна частина парламенту – це представники злочинного режиму Януковича, які отримали свої мандати через підкуп, обман та адмінресурс. Вони намагаються гальмувати позитивні процеси в Україні, таємно і відкрито підтримують сепаратистські настрої. По суті ця «п’ята колона» саботує та гальмує визвольний процес на Донбасі, а це в умовах воєнної операції коштує Україні сотень або тисяч людських життів!

Колишні регіонали маскуються,створюючи різні депутатські групи. Компартія міняє поведінку у зв’язку з тим, що її члени почали активно розбігатися, що в підсумку призвело до ліквідації їх фракції.

Здавалось, що виконуючи волю людей, які виражали побажання на масових віче якнайшвидшого розпуску парламенту та проведення дострокових виборів, нинішні депутати повинні були прийняти нове виборче законодавство і призначити дострокові вибори ради. Та цього не відбулося. Тому що інтереси народу суперечать особистим інтересам «олігархату», який керує депутатами-тушками в парламенті. По суті, порушується конституційне право народу, який є прямим джерелом влади.

Крім того, значна частина депутатів виступає виразником планів кремлівських правителів. Вони роблять все для знищення суверенітету України, її дестабілізації шляхом зіткнення жителів Сходу і Заходу.

УДАР ПРОВІВ ТЕРМІНОВИЙ БРИФІНГ!

Тому партія «УДАР» послідовно бореться за ідеали майдану, за Україну та її європейське майбутнє, за нові принципи та підходи – за результат!

Партія «Удар Віталія Кличка» вважає, що в умовах, коли значна частина депутатів намагається знехтувати волею народу, не допустити позитивних змін, не бажає прийняти рішення про дострокові вибори єдиним конституційним способом запустити процес «дострокових виборів у ВР України» є вихід з коаліції. Такий крок дасть можливість Президенту розпустити Верховну Раду України і провести дострокові вибори, які сприятимуть не тільки оновленню влади, але і продовженню процесу загальноукраїнської люстрації.

Костянтин Іщейкін відповів на чисельні запитання журналістів. Їх цікавило не лише припинення діяльності коаліції, а й події на Сході України, можливий вплив ситуації у Верховній Раді на діяльність органів місцевого самоврядування.

Прес-служба Полтавської обласної партійної організації «УДАР Віталія Кличка»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®