Вас запрошує перша у місті кав’ярня з органічними напоями

Корисне
Ольга Матвієнко23 липня 2014 о 18:385769 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вас запрошує перша у місті кав’ярня з органічними напоями
У місті відкрилась перша кав’ярня, у якій подають виключно органічні напої та закуски. 

Вирощені без пестицидів та приготовлені без домішок та наповнювачів, такі страви принесуть не тільки задоволення, а й користь.

В асортименті кав’ярні «Маестро» розмаїття кавових напоїв, чаї та корисні коктейлі.

– Каву та основу для цукерок ми отримуємо безпосередньо з Італії. Кава сертифікована незалежною організацією Rainforest Alliance, що свідчить про її натуральне походження, – розповів Роман Кузнєцов, власник кав’ярні та баріста. – Чай замовляємо від німецького виробника. Вирощений та зібраний на Цейлоні, його перевіряють та фасують у Німеччині.

Вас запрошує перша у місті кав’ярня з органічними напоямиНе тільки органічна, але й добре приготована кава від "Маестро" – справжнє задоволення. Фото Олега Журавльова

У кав’ярні пропонують не тільки каву за класичними рецептами, а й фірмові кавово-шоколадні напої. Обов’язково спробуйте каву «Блек енд вайт», у якій поєднані чорний та білий шоколад, молоко та кава. Влітку смакуватимуть натуральні освіжаючі безалкогольні коктейлі. Наприклад, традиційний мохіто з лаймом, до якого тут додають ківі, або імбирний лимонад, який дівчата полюбляють у якості освіжаючого дієтичного напою.

Для любителів солодкого до кави у кафе «Маестро» пропонують шоколад. Різноманітні цукерки виготовляє прямо тут шоколадьє. Цукерки із чорного, молочного та білого шоколаду вгамують найвибагливіший смак: класичні трюфелі, баунті з кокосом та білим шоколадом, медіани з горішками та цукатами, золотий каштан із повітряними кульками карамелізованого рису, праліне трьох видів, шоколадна паста з клюквою або вишнею в коньяку обов’язково захочеться взяти додому. До речі, усе це разом з кавою не тільки загорнуть із собою, а й запакують у подарункову екологічну упаковку.

Вас запрошує перша у місті кав ярня з органічними напоямиФірмове тістечко від "Маестро" – шоколадний брауні. Фото Олега Журавльова

Подають тут і шоколад в рідкому вигляді. Густий та ароматний він має тисячу переваг над пакетованим. А з коханою людиною ви обов’язково захочете розділити чашку шоколадного фондю: у розігрітий шоколад занурюють шматочки фруктів, наколені на маленькі виделки.

Дізнайтесь про каву більше разом з "Коло"

Користь та смакові якості органічної їжі у кав’ярні показують на прикладі варення. Полуничне, із додавання більш корисної для організму фруктози, зберігає в собі аромат та смак свіжих ягід. Так само і будь-який продукт без домішок зберігає у собі аромат та користь, закладену природою.

Вас запрошує перша у місті кав ярня з органічними напоямиШоколадний фондю на двох. Фото Олега Журавльова

Навіть морозиво у кав’ярні готують за старовинними рецептами на основі молока та вершків. Доповнене горішками або фруктами таке натуральне морозиво принесе здорову та корисну прохолоду. У різноманітних рецептах використовують сиропи. У порівнянні із топінгами вони не містять добавок – консервантів, згущувачів та концентратів. Згущений сік з різноманітними смаками – гарне доповнення до напоїв та морозива навіть для дітей. У кав’ярні «Маестро» натуральність – це принцип, який прослідковується навіть в інтер’єрі. Ковані елементи та дерево створюють прохолодну та затишну атмосферу італійської кав’ярні.

Завітайте до кав’ярні «Маестро» та відвідайте натуральність на смак.

На вас чекають за адресою: м. Полтава, вул. Козака, 18 (поряд з Аграрною академією) з 8.00 до 22.00