Вілкул допомагає пораненим солдатам української армії

Корисне
10 вересня 2014 о 16:482626 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вілкул допомагає пораненим солдатам української армії
Фонд Олександра Вілкула допоміг важкопораненому солдату дістати ліки.

Вілкул допомагає пораненим солдатам української армії

- Чоловіка мобілізували у військову частину Миколаєва для служби в зоні конфлікту. В одному з боїв під Дякове Луганської області він був важко поранений - отримав опіки третього ступеня 70% тіла ... Має бути тривале лікування і місяці реабілітації ... Зараз потрібні дуже дорогі антибіотики. Я дякую Фонд Вілкула за те, що відгукнулися і купили необхідне. Для нас така підтримка життєво необхідна, - розповідає дружина пораненого солдата української армії.

У важкому стані пораненого солдата доставили в Дніпропетровський опіковий центр 2-ої міської клінічної лікарні. Лікарі борються за його життя. Зараз пацієнту необхідно лікування дорогим препаратом («Тігаціл»). Придбати такий рідкісний препарат для сім'ї майже неможливо. Дружина пораненого звернулася до Фонду Вілкула «Українська перспектива» за допомогою. У найкоротші терміни представники Фонду закупили і передали необхідні ліки.

Довідка:

Фонд Олександра Вілкула надає постійну допомогу госпіталям і лікарням, де проходять лікування поранені солдати української армії. На сьогоднішній день «Української перспективою» закуплено і доставлено: 1,5 тонни медикаментів до Ізюмської центральної міської лікарні (Харківська область) 10 тонн медикаментів і продуктів у м. Щастя, а також придбано паливо (7 тонн) для «швидких» міської лікарні, апарат штучної вентиляції легень військово-медичному клінічному центру Південного регіону в Одесі, носилки, польові рюкзаки з медінструменти і медикаментами військовим лікарям для надання допомоги пораненим солдатам української армії прямо на полі бою, медикаменти, предмети першої необхідності, мобільні телефони та одяг в лікарню ім. Мечникова, Дніпропетровський військовий госпіталь та інші лікувальні установи Дніпропетровська та Кривого Рогу.

Також Фонд Вілкула допомагає пораненим солдатам в реабілітації і підтримує їх сім'ї. Зокрема, надано допомогу в перевезенні уродженця Кривого Рогу Сергія Капусти з Полтавського госпіталю в Дніпропетровський госпіталь з подальшим лікуванням у Криворізькій лікарні № 2. Для дітей ще одного пораненого солдата української армії з Кривого Рогу напередодні 1 вересня придбано шкільні одяг та канцелярське приладдя.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®