Вілкул доставив в Донецьку область гуманітарну допомогу в табори біженців

Політика
Валентина Зайченко27 червня 2014 о 18:002317 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вілкул доставив в Донецьку область гуманітарну допомогу в табори біженців
Голова Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул доставив в Донецьку область чергову партію гуманітарної допомоги.

Вілкул доставив в Донецьку область гуманітарну допомогу в табори біженців із зони конфліктуОлександр Вілкул. Фото з vilkul.uaУ Святогорську він передав понад 15 тонн медикаментів і продуктів харчування в табори біженців із зони конфлікту. Таку адресну гуманітарну допомогу в зону конфлікту Фонд буде відправляти регулярно.

- Прості мирні жителі із зони конфлікту повинні відчувати, що вони не одні, що вони частина українського народу і що ми з ними, - сказав Вілкул.

Відповідно до звернення до Фонду медикаменти та продукти передані в соціальні установи Святогорська, де перебувають діти з матерями зі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману. Зокрема, продукти направлені в обласний дитячо-молодіжний комплекс «Перлина Донеччини», в дитячий заклад оздоровлення «Супутник» і в санаторний центр соціальної реабілітації «Смарагдове місто».

- Сьогодні ми доставили в зону конфлікту чергову гуманітарну допомогу мирним жителям. Я особисто приїхав проконтролювати її розподіл. Ця робота буде продовжена. Таку адресну гуманітарну допомогу в зону конфлікту ми будемо відправляти регулярно, - сказав голова Фонду.

Як повідомлялося раніше, 24 червня Фонд «Українська перспектива» привіз і передав представникам Донецької облдержадміністрації 10 тонн гуманітарної допомоги - медикаменти та продукти харчування, які вони передали Обласному центру екстреної медичної допомоги та Слов'янської центральної районної лікарні.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter