Вілкул заявив, що буде у Верховній Раді відстоювати інтереси людей праці

Корисне
Валентина Зайченко21 вересня 2014 о 16:081761 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вілкул заявив, що буде у Верховній Раді відстоювати інтереси людей праці
Олександр Вілкул, губернатор Дніпропетровщини 2010-2012 і віце-прем’єр 2012-2014 рр, прийняв рішення балотуватися до Верховної Ради як один з лідерів Опозиційного блоку.

Вілкул заявив, що буде у Верховній Раді відстоювати інтереси людей праціОлександр Вілкул

Ключовий своїм завданням і членів команди, яка йде з ним, він назвав відстоювання інтересів людей праці – тих, хто своїми руками створює економіку.

– Так, я буду балотуватися. Це мій обов’язок. Я не можу залишити людей, інтереси яких у Києві ніхто не чує, – сказав Вілкул.

– Мене звали піти на будь-який округ в Дніпропетровській області та перемогти, але я пішов в Опозиційний блок, щоб відстоювати інтереси мільйонів українців, яким потрібен захист від чинної влади, яка зруйнувала економіку, обвалив курс гривні, що заморозила зарплати і пенсії, – підкреслив Вілкул.

– Політиків, які увійшли в Опозиційний блок, об’єднала мета – не дати владі зруйнувати країну і захистити жителів південного сходу. Ми – представники промислових регіонів країни, які зараз найбільш постраждали від дій цієї влади, – сказав Вілкул, – Ми йдемо на вибори і ми змусимо центральну владу в Києві враховувати інтереси мільйонів людей, що мають альтернативну точку зору.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter