Бійка у Горішніх Плавнях: розповідь сусідки атовця

Кримінал
Юлія Обелець27 червня 2016 о 14:512600 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бійка у Горішніх Плавнях: розповідь сусідки атовця
Одна з сусідок, в компанії якої виник конфлікт з атовцем, розповіла свою версію подій тієї ночі.

Бійка у Горішніх Плавнях: розповідь сусідки атовцяБійка у Горішніх Плавнях. Фото – firtka.if.ua

Наталія з мікрорайону Піддубне Горішніх Плавнів, яка представилась як учасниця конфлікту, поділилась з «Колом» своєю версію перебігу події, де побили атовця.

– 25 червня ми з сусідами вирішили влаштувати таке собі свято вулиці, – розповідає Наталія. – Нас зібралось 6 сімей, були з нами і діти. Столи вирішили поставити на вулиці, живемо ми в приватному секторі. Зібрались десь о 22 години, близько першої ночі неподалік від нас почули нецензурну лайку. Побачили, як двоє чоловіків йдуть і тягнуть за собою, тримаючи за руки, якусь жінку. Один з них іншою рукою ще й вів мопед. Отримавши зауваження від нашого товариша, він залишив жінку й мопед, почав, знову ж таки з нецензурною лайкою, кидатись на того, хто зробив йому зауваження. Вся наша компанія відповідно вже схопилась. Побачивши жінку, яка лежала на землі, ми кинулись надавати їй допомогу, запитували, чи слід викликати «швидку», проте чоловіки, які її супроводжували, відмовились. Усі троє, за нашими спостереженнями, були нетверезими. Жінка, імовірно, і під дією наркотиків. Врешті решт, між чоловіками почалась бійка, яку намагались зупинити жінки. Про те, що він учасник АТО, з наших ніхто не знав. Уже потім та жінка, яку вони волокли, прийшла в себе і почала кричати про це, що він захищав нас і наших дітей. Як згодом з’ясувалась, то його сестра. Він же почав нам погрожувати, що кожному у двір полетить граната. Та сестра також почала лізти в бійку, до речі, прийшла в себе за кілька хвилин. Третій їхній супутник, хоч був трохи і випивший, але адекватний. Він, навпаки, намагався зупинити сутичку, просив вибачення у нас.

Редакція «Кола» надає право висловити свою версію перебігу події й іншій стороні конфлікту.

Нагадаємо, що волонтерка Ксенія Бикова заявила про звірське побиття учасника АТО 9-ма особами. Згодом поліція опублікувала повідомлення про те, що окрім побитого атовця, до них звернулись із заявою і його сусіди.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter