Чиновника полтавського міськвиконкому підозрюють у зловживанні владою

Кримінал
Ольга Матвієнко22 жовтня 2015 о 08:441140 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чиновника полтавського міськвиконкому підозрюють у зловживанні владою
Підозру оголосили начальникові одного із управлінь.

Чиновника полтавського міськвиконкому підозрюють у зловживанні владоюПідпис чиновника коштував місту більше 100 тисяч гривень. Фото – vilne.org.ua

54-річному начальнику одного із управлінь виконкому Полтавської міської ради оголосили підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Як повідомили у прес-службі УМВС у Полтавській області, держслужбовця підозрюють у зловживанні владою та службовій підробці.

Читайте також: Начальника районного ДАІ на Полтавщині схопили із хабарем

За попередньою інформацією, чиновник, достовірно знаючи, що під час виконання робіт з безтраншейного прокладання водопровідної мережі з перетином залізничних колій, виконали роботи не в повному обсязі. Але він підписав акт прийому виконаних робіт, до якого включено завищені обсяги та вартість робіт, поставив на ньому відбиток печатки Полтавського міськвиконкому і печатки інженера технічного нагляду І категорії. Внаслідок цього місцевому бюджету завдано збитків на суму близько 100 тисяч 400 гривень.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 364 Кримінального кодексу України – зловживання владою або службовим становищем, та за частиною 1 статті 366 – службове підроблення.

За скоєне посадовцю загрожує штраф 850 гривень або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter