Чоловік із в’язниці керував наркобізнесом (ВІДЕО)

Кримінал
Ольга Матвієнко19 липня 2016 о 09:02992 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чоловік із в’язниці керував наркобізнесом (ВІДЕО)
​На Полтавщині СБУ викрила угруповання контрабандистів наркотиків.

Чоловік із в’язниці керував наркобізнесом (ВІДЕО)Фото – yuzhny.in.ua

Співробітники Служби безпеки України викрили у Кременчуці на Полтавщині організоване угруповання, яке налагодило контрабанду наркотиків та прекурсорів з однієї з країн Європи. Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Полтавській області.

Правоохоронці встановили, що організатор наркобізнесу відбуває покарання в одному з місць позбавлення волі на Полтавщині. За його вказівкою спільник замовив за кордоном партію прекурсорів для реалізації на території регіону.

Співробітники спецслужби затримали спільника у центрі Кременчука після отримання у відділенні одного з операторів міжнародних відправлень посилки з 300 пігулками ефедрину.

Наркоділку оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України. Організатору нелегального бізнесу, який вже перебуває в місцях позбавлення волі, за рішенням суду, термін перебування під вартою можуть суттєво збільшити.

Триває досудове розслідування.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter