Двох полтавців обікрали їхні ж колеги

Кримінал
Ольга Матвієнко26 березня 2015 о 07:551236 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Двох полтавців обікрали їхні ж колеги
Із банківських карток чоловіків зняли по кілька сотень гривень.

Двох полтавців обікрали їхні ж колегиДвоє полтавців вкрали гроші із рахунків своїх колег. Фото – vkurse.ua

До Київського райвідділу міліції міста Полтави звернулися двоє чоловіків, які повідомили про викрадення грошей із їхніх кредитних карток. В одного зникло 1,5 тисячі гривень, а в іншого – 2,5 тисячі.

– Про зникнення грошей чоловіки дізнались майже за місяць після їх зникнення, коли представники банків почали вимагати у них розрахунку за зняті кредитні кошти. В обох випадках злодіями виявились товариші потерпілих, яким вони раніше надавали кредитки, щоб поповнити або зняти кошти, – йдеться у повідомленні прес-служби УМВС у Полтавській області.

Правоохоронці зазначають, що підозрювані спочатку заперечували свою причетність. Проте в міліції навели беззаперечні докази їхньої провини.

До теми: У Полтаві велосипедист-любитель затримав велосипедиста-крадія

Слідчим відділенням розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Зловмисникам тепер загрожує відповідальність у виді штрафу, виправних робіт або позбавлення волі на строк до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter