Харківська прокуратура упіймала полтавського міліціонера-наркоторговця

Кримінал
Андрій Іванов11 вересня 2015 о 12:3014011 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Харківська прокуратура упіймала полтавського міліціонера-наркоторговця
Прокуратура Харківської області спільно з УВБ в області МВС України затримала слідчого одного з райвідділів Полтавської області та студента одного з харківських вишів за торгівлю наркотичними засобами.

Харківська прокуратура упіймала полтавського міліціонера-наркоторговцяФото: google.com

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Володимир Кретов, чоловіки організували канал постачання та розповсюдження особливо небезпечних наркотичних речовин, зокрема, амфетаміну, повідомили у Прокуратурі Харківської області.

За попередньою інформацією, наркотики виготовлялися на Полтавщині. Потім міліціонер доправляв їх до Харківської області та передавав студенту. Останній же налагодив схему продажу наркотиків серед студентів свого ж університету. Один грам коштував понад 1700 гривень.

Зловмисників затримано сьогодні, 11 вересня, під час спроби реалізувати чергову партію «товару».

Обидва фігуранти затримані у порядку ст. 208 КПК України. Досудове розслідування проводиться за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, особливо небезпечних психотропних речовин).

Щоправда, Полтавська обласна міліція повідомила, що затриманий – вже не працівник полтавської міліції. Пропонуємо вашій увазі фрагмент заяви на офіційному сайті УМВС України в Полтавській області:

«Повідомляємо, що дана інформація не в повній мірі відповідає дійсності. Затриманий у Харкові чоловік не є діючим працівником полтавської міліції. Зазначена особа близько року працювала слідчим в одному з райвідділів Полтави. Однак з травня 2015 року звільнений з органів внутрішніх справ за порушення дисципліни.»

Читайте також: За скоєння повторної крадіжки на Полтавщині чоловік більше року проведе за ґратами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter